Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Czyli mamy rozumiec ze jesli od Ciebie by zalezalo nie gralibysmy sparingow ? Masz narzucone odgornie ?
Jeżeli ode mnie by to zależało zrobiłbym to inaczej, tak jak było na v2.0 - 1 sparing i tyle. Niestety jak widzicie od wejścia wersji 3.0 gra jest nastawiona na trzepanie siana. Wszystko zostało ustawione pod to aby jak najwięcej się nachapać. Majątek wydajemy na scouta ponieważ kosztuje sporo i musimy częściej go używać, bo zwiększyli częstotliwość transferów. Każdy transfer jak wiecie kosztuje. Do tego sparingi, niby nic lecz grając 5 sparingów dziennie wydajesz 20 monet, zakładanie lig i można tak wyliczać.. a monety są drogie. Nie podoba mi się to, ale chcąc grać w osm muszę się z tym liczyć. Nie krytykuję twórców gry, bo mają do tego prawo tylko wyrażam swoje zdanie do czego też mam prawo.
-
@stefan-joptwojmać z tą częstotliwością sprzedawania nie do końca się zgodzę, natomiast z wydawaniem monet na scauta owszem.jak najbardziej .
-
@cezarro omfg uzyj chociaż raz nazwy: poczatkujący,słabszy... a nie bo dla ciebie jest albo OGÓRAS albo TOP
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać z tą częstotliwością sprzedawania nie do końca się zgodzę, natomiast z wydawaniem monet na scauta owszem.jak najbardziej .
Powiedz mi, że na wersji 2.0 wykręcałeś progres rzędu 2000-2800% w bitwach, na tym najlepiej pokazać.
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Powiedz mi, że na wersji 2.0 wykręcałeś progres rzędu 2000-2800% w bitwach, na tym najlepiej pokazać.
Na wersji 2.0 pamiętam swego czasu Kret z Husarii zrobił 3000%.
Na poprzedniej wersji rozegralem może z 4 bitwy,mało tego nie umiałem t ransferowac,bo skoro sorzedawalem za minimalną cenę to o czymś to znaczy.Zapewne gdyby nie ktoś nie pokierowal z robieniem trendów nadal by się nic nie zmieniło.A tak jest jak jest -
Można się jeszcze wypisać z MP? Bo to jest cyrk na kółkach
-
Cyrk na kółkach powiadasz? Czy może zobaczyłeś swoją grupę i nici z podboju ?
-
@stefan-joptwojmać Sam wiesz że treningi robią tutaj grę a ty masz dużo monet na nie więc najlepiej podkładać kłody pod nogi tym co ich nie mają , A na grupę nie patrzyłem bo mnie to niezbyt interesuje
-
@correthe said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Sam wiesz że treningi robią tutaj grę a ty masz dużo monet na nie więc najlepiej podkładać kłody pod nogi tym co ich nie mają , A na grupę nie patrzyłem bo mnie to niezbyt interesuje
Bez urazy.Skoro Cię MP nie interesują to po co się zapisałeś ???
Niema co komu zaglądać do kieszenie.Jednych stać na monety innych nie.Jeśli będzie trzeba to i ja uderze w spary,choć priorytetem jest kadra,a wiadomo,bitwa,na dodatek z obozami mało nie kosztuje.
-
@correthe said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Robi grę tutaj głównie taksa, wiecznie jakieś problemy masz do wszystkiego. Jak Ci nie pasuje nie graj, nikt Cię prosić nie będzie byś z łaski swojej zagrał. Ja nie zamierzam grać dużo sparingów, sam też monety oszczędzam jak tylko się da, gram bez obozów i sparingów. Mogę zagrać spara jak coś testuję, oczywiście nie licząc bitew.
-
@stefan-joptwojmać mam propozycję,może Wy organizatorzy MP sprawdźcie wszystkich uczestników imprezy,szczególnie tych nowych grajków czy też w ogóle się loguja.Być może zrobi się jedną grupę czy też dwie mniej.Oczywiście wiadomo,że należałoby zmienić zasady awansu ,jednak po co grać z kimś kto jest nieaktywny a zapraszać ???
-
@astra1994 wszystko zostało podane, żadnych zmian nie będzie, to są tylko luźne dyskusje;)
@huzar-shakir Pozamiatane
-
@huzar-shakir Po to, bym nie był ostatni!
-
Wszyscy byli sprawdzani, jutro podam garść informacji na temat zakładani ligi. Nic już zmieniać nie będziemy. Pierwsza runda zawsze jest najtrudniejsza, bo jest dużo nowych osób. Jakoś przebrniemy przez to
-
he...jest 3600 cos wyswietlen aa pisze tu do 6 osob...fascynujące...kto tesz to zaowarzył łabka w gure