Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
he...jest 3600 cos wyswietlen aa pisze tu do 6 osob...fascynujące...kto tesz to zaowarzył łabka w gure
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
he...jest 3600 cos wyswietlen aa pisze tu do 6 osob...fascynujące...kto tesz to zaowarzył łabka w gure
zobaczymy czy będziesz tak spostrzegawczy podczas dobierania taktyk
-
@stefan-joptwojmać nie jesteśmy razem w grupie wiec raczejjjjj nie musisz sie o to martwić ...bardziej bym sie skupil na twojej grupie bo...jest tam wiecej osob faworyzowanych w starciu z toba.
-
@robert-lewusv10 jesteś trollem czy co? xD
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać nie jesteśmy razem w grupie wiec raczejjjjj nie musisz sie o to martwić ...bardziej bym sie skupil na twojej grupie bo...jest tam wiecej osob faworyzowanych w starciu z toba.
Bo Ty akurat najwięcej o tym wiesz. Faworytem jest oczywiście aktualny Mistrz Polski - Łukasz Kowalski, ale łatwo się nie dam. Chyba nie zdajesz sobie sprawy do jak mocnej grupy trafiłeś. Wszystko jak zwykle wyjdzie w praniu
-
@robert-lewusv10 Mam nadzieje Lewusku, że Ci dupę skopią Jak czytam Twoje posty, to powiem szczerze, strasznie mnie wqurviasz Ale tutaj gęba się nie liczy, tylko gra Ja jestem pewny, że odpadnę w pierwszej rundzie, nie nastawiam się wielce Nie wiem, czy jesteśmy razem w grupie, ale chciałbym!
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017: Mam nadzieje Lewusku, że Ci dupę skopią Jak czytam Twoje posty, to powiem szczerze, strasznie mnie wqurviasz Ale tutaj gęba się nie liczy, tylko gra Ja jestem pewny, że odpadnę w pierwszej rundzie, nie nastawiam się wielce Nie wiem, czy jesteśmy razem w grupie, ale chciałbym!
Nie jesteście w jednej grupie ,kolega lewus jest w grupie ze mną :slight_smile:
-
-
@stefan-joptwojmać I ten jeszcze z PAM... Eh...
-
Ciekawostka dotycząca Indywidualnych Mistrzostw tylko innego kraju.
Rejestracja do Mistrzostw Arabskich AC 2017 - Dałem link, jednak większości z was nie będzie działał, gdyż trzeba mieć dostęp do Arabskiego forum.
W Mistrzostwach Arabskich AC 2017 zapisało się .
Cieszę się że jednak w Polsce jest osobne forum i gramy tylko z sobą.
Gracze z krajów Arabskich :flag_kw: :flag_sa: :flag_dz: :flag_tn: :flag_bh: :flag_ma: :flag_ir: :flag_om: i jeszcze kilka krajów) "trochę" pograją sobie w Mistrzostwach.
Grają już finał -
Czy w pierwszym poście znajdę wszystkie wytyczne? Pytam, ponieważ widzę, że robi się niezły sajgon w temacie i pojawiają się jakieś zgrzyty. Btw. gierka na odmóżdżenie, a Wy się spinacie, jak guma w majtkach. Bez odbioru.
-
@krokodyl-amazoński said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Czy w pierwszym poście znajdę wszystkie wytyczne? Pytam, ponieważ widzę, że robi się niezły sajgon w temacie i pojawiają się jakieś zgrzyty. Btw. gierka na odmóżdżenie, a Wy się spinacie, jak guma w majtkach. Bez odbioru.
Od razu widać że pierwszy raz bierzesz udział w IMP Poczytaj sobie co się działo na forum podczas ubiegłorocznych rozgrywek. Co roku jest podobnie
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/535/mistrzostwa-polski-osm-2016/342?page=18
-
@cezarro
Zdrowa,sportowa napinka bez tego cóż za emocje by były? niektórzy się tu wybluchaja,powyzywaja a jak byśmy się wszyscy spotkali to byłaby konkret najebka krokodyl debiutant i jeszcze tego nie pojął
@sniki26
Marcin nie żartuj..jeśli będziesz jeszcze lepszy niż do tej pory to ja się wycofuje bo co za sens walczyć o drugie miejsce