Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Ciekawostka dotycząca Indywidualnych Mistrzostw tylko innego kraju.
Rejestracja do Mistrzostw Arabskich AC 2017 - Dałem link, jednak większości z was nie będzie działał, gdyż trzeba mieć dostęp do Arabskiego forum.
W Mistrzostwach Arabskich AC 2017 zapisało się .
Cieszę się że jednak w Polsce jest osobne forum i gramy tylko z sobą.
Gracze z krajów Arabskich :flag_kw: :flag_sa: :flag_dz: :flag_tn: :flag_bh: :flag_ma: :flag_ir: :flag_om: i jeszcze kilka krajów) "trochę" pograją sobie w Mistrzostwach.
Grają już finał -
Czy w pierwszym poście znajdę wszystkie wytyczne? Pytam, ponieważ widzę, że robi się niezły sajgon w temacie i pojawiają się jakieś zgrzyty. Btw. gierka na odmóżdżenie, a Wy się spinacie, jak guma w majtkach. Bez odbioru.
-
@krokodyl-amazoński said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Czy w pierwszym poście znajdę wszystkie wytyczne? Pytam, ponieważ widzę, że robi się niezły sajgon w temacie i pojawiają się jakieś zgrzyty. Btw. gierka na odmóżdżenie, a Wy się spinacie, jak guma w majtkach. Bez odbioru.
Od razu widać że pierwszy raz bierzesz udział w IMP Poczytaj sobie co się działo na forum podczas ubiegłorocznych rozgrywek. Co roku jest podobnie
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/535/mistrzostwa-polski-osm-2016/342?page=18
-
@cezarro
Zdrowa,sportowa napinka bez tego cóż za emocje by były? niektórzy się tu wybluchaja,powyzywaja a jak byśmy się wszyscy spotkali to byłaby konkret najebka krokodyl debiutant i jeszcze tego nie pojął
@sniki26
Marcin nie żartuj..jeśli będziesz jeszcze lepszy niż do tej pory to ja się wycofuje bo co za sens walczyć o drugie miejsce -
@pimus1910 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro
Zdrowa,sportowa napinka bez tego cóż za emocje by były? niektórzy się tu wybluchaja,powyzywaja a jak byśmy się wszyscy spotkali to byłaby konkret najebka krokodyl debiutant i jeszcze tego nie pojął
@sniki26
Marcin nie żartuj..jeśli będziesz jeszcze lepszy niż do tej pory to ja się wycofuje bo co za sens walczyć o drugie miejsceSpokojnie,ja was wszystkich pogodze
-
@huzar-shakir Gdzie dwoch sie bije tam Huzar korzysta ?
Nie no , chwile mnie nie bylo a tu temat kwitnie
-
w nocy awantura a w dzien sie kochacie...u was to jednak jest alternatywna rzeczywistości
-
@ToomAnyWays Nie mam pojęcia. Trudno zrozumieć z Arabskiego jak się go nie zna.
Widziałem podział półfinału grup po . Do finału najlepszych z każdej grupy.
Finał grają jak my w "Liga Pokémonów"Znalazłem też nagrody dla najlepszej - link do ich finału jednak trzeba mieć dostęp do ich forum.
Nagrody za finał:- Pierwsze miejsce - 3000 monet
- Drugie miejsce - 1500 monet
- Trzecie miejsce - 1000 monet
- Czwarte miejsce - 750 monet
- Piąte miejsce - 500 monet
- Szósta pozycja - 350 monet
-
No dobra, kto zafunduje nam podobne nagrody? Jacyś chętni?
-
@michal_acm said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
No dobra, kto zafunduje nam podobne nagrody? Jacyś chętni?
Napisz z prośbą do naszych rządzących.Może jeśli wygrasz IMP to dostaniesz w nagrodę z 200 monet.
Coś koło tego było chyba w poprzednich mistrzostwach ??? -
@huzar-shakir Nie ma co wymagać. Wystarczy, że organizują turniej Bardziej miałem na myśli jakiegoś innego sponsora, niekoniecznie nasz personel
-
@michal_acm przecież to my zwykli użytkownicy gry ją sponsorujemy.może to właśnie nasza grupa ,która nałogowo cyka w osm powinna się złożyć na nagrody ???
-
@huzar-shakir No nie wygłupiajmy się. Ja żadnych nagród nie potrzebuje. Wystarczy splendor i sława XD
-
@michal_acm sławny to już jesteś...
-
Co Ty gadasz. Sławni będziemy jak majstra wygramy