Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@toomanyways przecież za wiele roboty się niema w przygotowaniach do losowania .kilkadziesiąt kartek podpisać ,pognieść i losować .nic wiecej :/. Teraz do jutra musimy czekać.szkoda.nastawilem się na losowanie,Odpuscilem sobie film ,a tu dupa zbita.
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
dziś nie miało być losowanie ?
Losowanie miało odbyć się w piątek lub sobotę:)
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Losowanie logowaniem,tylko moderatorów brak
-
Jak chcecie przeprowadzić losowanie bez wszystkich modów którzy mają być rozstawieni?
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Losowanie losowaniem ,tylko moderatorów brak
-
@michal_acm być może nie wszyscy z zainteresowanych menago którzy wyrazili chęć gry w MP nie przystąpią do rozgrywek.Wtedy ilość moderatorów z racji mniejszej ilości grup będzie taka jaka jest
-
@huzar-shakir Tez bym sie naczestowal , niestety przyjme to na trzezwo
-
@michal_acm said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Jak chcecie przeprowadzić losowanie bez wszystkich modów którzy mają być rozstawieni?
Było wystarczająco dużo czasu, by zgłosili się chętni. Oczywiście do dwóch grup nieposiadających moderatorów w pierwszej kolejności można by było dolosować moderatorów, ale zaraz na forum ogólnym byłby
także nie bierzemy tego pod uwagę. Rozlosujemy to co mamy trochę komplikuje to nam sprawę, ale mamy rozwiązanie.
-
Uwaga. Jeśli do 23 września 23:59 nie znajdą się moderatorzy to Mistrzostwa Polski nie odbędą się. Moderatorami nie mogą zostać Damiś27, Byku Duma Warmii, oraz kuba fala ze względu na to, że w ich grupach takowi już są. Potrzebujemy jeszcze 2 osób. Liczyłem na to, że do losowania znajdą się ludzie. Było wystarczająco czasu. W związku z tym nie będziemy przekładać losowania i czekać. Po dzisiejszym losowaniu moderatorzy będą mogli zgłosić się tylko i wyłącznie z dwóch grup, które ich nie będą mieć, więc zawęzi się krąg potencjalnych moderatorów.
Nie wiem z czym jest problem, ale jak na taką imprezę, ktoś może, a nie chce wydać monet to zastanawiam się nad sensem organizowania podobnych imprez. Nie wiem czy po prostu nie chcecie MP czy gdzieś tam w kuluarach część osób bojkotuje moją osobę.
Było po zapisach i temat został zamknięty następnie został otwarty na ponowne zapisy - tym razem na moderatorów. Poza tym nie możecie mieć pretensji do nas, że dyskusja zanika ponieważ forum ma służyć dla was. To od was zależy jak dyskusja będzie przebiegała. My moderatorzy chcemy was zachęcić do wchodzenia na forum, dlatego podawane są informacje z cichą nadzieją, że na jakiś temat zawiąże się dyskusja. Z moich obserwacji wynika, że większa dyskusja wywiązuje się dopiero wtedy, gdy jest okazja komuś dokopać, coś wytknąć czy też spierać się kto jest lepszy Real czy Barca, Messi czy Ronaldo, sędzia okradł itp.
-
czyli jak znam życie po mistrzostwach już
-
@stefan-joptwojmać jak dasz mi kasę na kupno monet to mogę być moderatorem. A tak poważnie nie każdy ma kilka tysięcy monet jak ty żeby szastac na prawo i lewo. Ja sam mam zaledwie 500. Większość z nas to osoby dorosłe i ma ważniejsze wydatki. Nie będzie mistrzostw trudno świat na tym się nie kończy PS czemu sam nie zostaniesz modem?
-
@stefan-joptwojmać a może jeśli w ich grupach są moderatorzy to może po prostu jakoś zamienić osoby z grup zawsze jest jakieś rozwiązanie.
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać jak dasz mi kasę na kupno monet to mogę być moderatorem. A tak poważnie nie każdy ma kilka tysięcy monet jak ty żeby szastac na prawo i lewo. Ja sam mam zaledwie 500. Większość z nas to osoby dorosłe i ma ważniejsze wydatki. Nie będzie mistrzostw trudno świat na tym się nie kończy
Nie szastam na lewo i prawo i też mam ważniejsze wydatki, a czeka mnie jeszcze turniej, który organizuję dla Polskiej Społeczności w którym staram się ograniczyć wydatki monet, ale złożenie poprzednio 4 lig, a teraz 6 też kosztuje i nie wypominam ile monet w to ładuję nie mając nic z tego. Czeka mnie też bitwa w kadrze w której zapewne to ja będę potencjalnym moderatorem. W perspektywie mam WCC. Takim podejściem lekceważysz też naszą pracę, co z tego, że dobrowolnie zgłosiłem się by być w "Polish Support Team", nie oznacza to, że można mieć to co robimy dla was gdzieś. Powinieneś czasami ugryźć się w język.
-
Nie rozumiem większości z Was. Moderatorzy wlewają w organizację tych Mistrzostw swój wolny czas równie dobrze mogli by go spędzić na narzekaniu. Brakuje nam bodajże 1 modka, bez listy rezerwowej. @daroo933 Ty masz problem wydać 500 monet, a ja mam zaledwie 260 i bez wahania postanowiłem nim zostać by tylko Mistrzostwa mogły się odbyć, także radził bym mniej narzekania a więcej działania. Mnie osobiście na miejscu Moderacji szlak by trafił, za cholerę nikomu się nie dogodzi.
P.S Fajnie by było, jakby lista moderatorów do ligi była dziś zamknięta -
@stefan-joptwojmać To nie będzie, świat się nie zawali.