Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@łukasz-kowalski Zobacz szefuniu czy po założeniu ligi przez Ciebie nie będzie wyników 1 kolejki.Większość chciałaby zagrać komplet meczy.
-
@m-rebizant Mniejmy nadzieję że wszyscy dotrą do 22:00. Zaproszenia wysłane, teraz przekazuje info o godzinie rozegrania pierwszej kolejki.
-
@ac-bubol said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Tam, gdzie mecze rozegrały się - bez paniki proszę. Jakiś błąd w grze wystąpił, a może nie - może tak już zawsze będzie. Pierwszy raz widzę coś takiego. Zawsze to było 24 h, bez względu na to, co licznik pokazuje. Zweryfikujemy tabelę na koniec o te wyniki. Po prostu tam gdzie mecze rozegrały się (ja np. w ogóle się nie ustawiłem) policzymy ligę bez 1 kolejki. Spotkania 1 kolejki będą anulowane. Nie będziemy otwierać nowych lig, to koszt kolejnych 240 monet szefa.
to trochę słabo bo niektórzy stracą mecze u siebie, teoretycznie mają w nich przewagę - i niestety będą stratni
Ta kolejka zostanie odliczona na koniec w Grupie F.
Jak menadżerowie dojdą, to ich uzupełnię w tabeli:
-
@didierluk jestem za
-
Zakładanie ligi o 19.30 jest błędem... należy dać bufor bezpieczeństwa +1godziny... różnice czasowe mogą wpłynąć na złapanie jeszcze starej symulacji.
Następnym razem powinno być o 21. -
@łukasz-kowalski
@Stefan-Joptwojmać chciał dobrze, dał tradycyjnie 19:30 a 20:30 i nikt tego nie negował, bo to nigdy nie stanowiło problemu... do dziś... Nie jest nigdzie powiedziane, że jak założymy o 21:00 ligi, to nie będzie podobnych problemów. Wszystko zależy od serwerów i symulacji na nich. Trzeba zacząć myśleć tak jak @huzar-shakir napisał wcześniej, aby wprowadzić dni przygotowawcze. Wtedy, jeden dzień ewentualnie tylko wypadnie, ale mecze się rozegrają się nagle w ciągu 5 minut od utworzenia ligi. To, że pogramy kilka dni dłużej, to najmniejszy problem wg mnie. Gra nie jest stabilna i jeszcze długo nie będzie. -
@dovco_handf w grupie B również mecze ruszyły
-
@dovco_handf masz naprawdę!
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf w grupie B również mecze ruszyły
To też je trzeba będzie odliczyć na koniec. Niech ktoś zrobi screena i pilnuje tego :thumbsdown_tone5:.
-
@Stefan-Joptwojmać @Szeregowiec @Capler @Piezollo @KrzysiekKL @Sochaczew86 @Sebastian2416 @Kazuio @huzar-shakir @The-Special-Mourinho-64 @Damiś27
Grupa A założona... 1 kolejka za 23 godziny
Zaproszenia wysłane
-
@toomanyways przynajmniej jest wesoło i będzie o czy mozna pisać na forum haha
-
@Łukasz-Kowalski nie doszło zaproszenie:(
-
Niestety 1 kolejka w grupie B poszła, czekamy na decyzję organizatorów, jeżeli anulujemy 1 i 12 kolejkę to też może być niesprawiedliwie, u nas w grupie prawdopodobnie będą 3 boty - 3 graczy nie loguje się od dłuższego czasu . I teraz może się zdażyć że komuś anuluje się dwa mecze z botami ( w 90% wygrane), a rezta z tymi botami będzie miała pewne pkt . Jezeli można anulować ligę to ja mogę założyć jeszcze raz.
-
Anulowanie jest najlepszym wyjściem bo jeden dzień opóźnienia nikomu nie przeszkadza ale organizatorzy zapewne nie chcą narażać moderatorów na koszt kolejnych 240 monet. Ale chyba bezpieczniej lige założyć wtedy rano, do godz. 20 to już chyba każdy zdąży dołączyć.
-
Melduję się,towarzyskie gramy czy jak pany?
-
@ac-bubol pisałem o menago którzy się nie loguja ... ogórki chciały zablyszczec niczym gwiazdy z zgasł y zanim wszystko się zaczęło
Wiem że w IMP czy też MPP mogą grać wszyscy co chcą jednak powinno się wprowadzić pewne ograniczenia dla graczy.