Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać to siema elo jak ksieciuniu z bajeczki gral z moim klubem spar
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać to siema elo jak ksieciuniu z bajeczki gral z moim klubem spar
Można grać spary, przejęzyczyłem się, ale już poprawiłem
-
@robert-lewusv10 USTALONE ZOSTAŁO PRZEZ ORGANIZATORÓW, ŻE GRAMY TYLE SPARINGÓW ILE CHCEMY !!! JEŚLI SIĘ TO KOMUŚ NIE PODOBA NIECH NAPISZE SKARGĘ DO KRYSTYNY Z GAZOWNI ,ALBO PO PROSTU ZJEŻDŻA Z LIGI JESLI NIE CHCE SIĘ DOSTOSOWAĆ . PROSTE .
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@robert-lewusv10 USTALONE ZOSTAŁO PRZEZ ORGANIZATORÓW, ŻE GRAMY TYLE SPARINGÓW ILE CHCEMY !!! JEŚLI SIĘ TO KOMUŚ NIE PODOBA NIECH NAPISZE SKARGĘ DO KRYSTYNY Z GAZOWNI ,ALBO PO PROSTU ZJEŻDŻA Z LIGI JESLI NIE CHCE SIĘ DOSTOSOWAĆ . PROSTE .
Spokojnie ja źle napisałem, ale się poprawiłem. Koniec tematu, zajmijmy się lepiej ligą, tylko czy ma ktoś jakieś sensowne rozwiązanie w tym temacie ?!
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Można grać spary, przejęzyczyłem się, ale już poprawiłem
Musisz pisać wielkimi literami. Niektórzy niedowidzą.
-
@huzar-shakir DOBRZE ZE PISZESZ Z DUZYCH z malych mialbym problem z dowiedzeniem sie o co ci chodzi
-
@stefan-joptwojmać okres przygotowawczy należało odpalić o czym pisałem. Uparliscie się żeby grać od razu bez przygotowań i jest jak jest.teraz brzemię ciężary porażki związanej z "aferą " musi na kogoś spaść
Jak to mawiał mój szef -Wymyśl coś
-
This post is deleted!
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać okres przygotowawczy należało odpalić o czym pisałem. Uparliscie się żeby grać od razu bez przygotowań i jest jak jest.teraz brzemię ciężary porażki związanej z "aferą " musi na kogoś spaść
Jak to mawiał mój szef -Wymyśl coś
Ja to najchętniej bombę wrzuciłbym gdzie trzeba i to wszystko ..
-
@robert-lewusv10 sam sobie stworzyłeś problem nie czytając od początku co napisał @Stefan-Joptwojmać teraz płaczesz, że rywal z grupy zagrał spar z Tobą...Wiesz już dlaczego pisałem z wielkich (niema "dużych"liter) żeby każdy mógł dokładnie poczytać
-
@stefan-joptwojmać ostatnio coś wybuchło w GB, teraz czas na Holandię
-
@martin343 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Nie mam.wyślij jeszcze raz jak możesz czasem nie dochodzą
Widzę, że ci się udało dołączyć :clap_tone1:.
-
Grając bez okresu przygotowawczego chcieliśmy zaoszczędzić czas, by nie grać w święta. Trzeba też pamiętać o przerwach między rundami. Następną rundę raczej na pewno zagramy z okresem przygotowawczym
-
@stefan-joptwojmać przecież w święta menago OSM niema wolnego.ktoś musi zarabiać na te grę
-
@dovco_handf Zgadza się, @martin343 dołączył do gr. C Jeśli chodzi o liczbę mengo w gr. C 7/12. Stan na 21:37
-
@huzar-shakir czy ty w ogole sledzisz to co ja pisze?...smiem wątpić mialem bol tylka ponieważ nagle dowiedziałem sie ze sparingow sie nie gra a gracze w mojej lidze je zagrali...E E rozumiesz??To tak samo jakbys chodzil do szkoly i pani by powiedziała ze dostajesz jedynke nie wiedzac za co(watpie ze bys sie nie zdziwil czy tym bardziej nie zdenerwował)ale nagle sie poprawila i jednak nie ty tylko ktos inny...bang
-
@robert-lewusv10 dobrze się czujesz gościu?
Jeśli Bubol może założyć ligę jeszcze raz to tak będzie najlepiej i tyle
-
@daroo933 gościu wkur...mnie juz masz bol dubgi tylko do mnie mowiac:DOBRZE SIE CZUJESZ????:D..nie podajac kuzwa argumentow.ll