Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@daroo933 gościu wkur...mnie juz masz bol dubgi tylko do mnie mowiac:DOBRZE SIE CZUJESZ????:D..nie podajac kuzwa argumentow.ll
-
@huzar-shakir
Przecież było grane bez okresu przyg i nikt nie płakał. Łukasz ma rację moim zdaniem-ligi zostały założone za wcześnie. Zawsze były zakładane po 20,nawet po 21 i wszystko było git. Wszystko zależy od serwera na jakim jest założona liga. Nie siejcie fermentu,że ktoś coś zjebał i że wina OSM-chociaż GB bym tak samo jak wy rozj... Nie ma tu moim zdaniem sensownego wyjścia-zapytać modków czy założą jeszcze raz ligę-jak nie to jak było napisane-olać wyniki pierwszej kolejki i tyle. Bubol pisze,że ktoś będzie stratny mecz u siebie. Ale czy naprawdę w pierwszej rundzie jest aż tak wyrównana walka,że decydują punkciki? No proszę was -
@robert-lewusv10
Idź spać chłopcze,rano do szkoły idziesz. Nie prowokuj bo Cie tu zaraz sprowadzimy na ziemię -
@robert-lewusv10 śledzę pisanie twoich pierdol ...spokojnie.wyraźnie zostało napisane,że gramy dowolną ilość sparingów :/.nie będę z Tobą na ten temat polemizować.
-
@pimus1910 ty pewnie do pracy
-
@pimus1910 zgadza się ,ale Adam jeśli zagralibysmy z okresem przygotowawczym byłby spokój i zero problemu.Być może tak jak pisał Jerzy jutro wszystko wróci do normy i wyniki się anuluja jakimś cudem.mnie to i tak wsio rybka gram dopiero jutro
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pimus1910 ty pewnie do pracy
Haha @pimus1910 ??? Mój kolega będzie tu całą noc jeśli zechce a i do pracy pójdzie z włączoną apka OSM
-
@huzar-shakir po co marnowac 4 dni ? zakladac ligi kolo 21 i po problemie
-
Czekam jeszcze na 5 menedżerów, ale jak mam być szczery to liczę na @The_SpecialTwo i @klosek . Pojawienie się tych panów, uznam za miłą niespodziankę
@Kalka301
@szramkinson
@eneedue -
@robert-lewusv10
Żebyś wiedział-na 6 rano -
@huzar-shakir aha...Fascynujące
-
Liczba menadżerów w lidze 7/12, za 2 minuty zacznie się liga. Myślę że anulujemy tą kolejkę oraz 12.
-
@mati-colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Czekam jeszcze na 5 menedżerów, ale jak mam być szczery to liczę na @The_SpecialTwo i @klosek . Pojawienie się tych panów, uznam za miłą niespodziankę
@Kalka301
@szramkinson
@eneedueTych 2 ostatnich nie będzie sugerując się ich logowaniem
-
@mati-colchoner Kalka moze wejsc reszta watpie ..
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir po co marnowac 4 dni ? zakladac ligi kolo 21 i po problemie
Masz odpowiedz przecież. Nie zadawaj więc głupich pytań
-
@huzar-shakir glupie to by bylo tracenie 4 dni . jak pisano wyzej zakladano ligi po 21 i nigdy taka sytuacjanie miala miejsca . wiec sprawa jasna i klarowna