Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir
Wali się w bani,chyba jednak pójdę już spać -
Czyli po 20 też odbyła się dziś symulacja.
@sniki26
Pytanie czy tych 3 brakujących menago dołączy. I tak niedobrze i tak niedobrze. Najsprawiedliwiej byłoby, gdyby zrezygnować z ligi i założyć ją raz jeszcze tym razem z okresem przygotowawczym, ale czy ktoś chce wydawać ponownie monety? Może znajdą się nowi moderatorzy w tych ligach? Dużo pytań mało czasu. -
@stefan-joptwojmać
U nas w grupie myślę,że każdy się ustawił. Nie ma jakichś spektakularnych wyników niespodzianek. Jeśli wszyscy się zgodzą to ja jestem za tym by normalnie uznać wyniki pierwszej kolejki i grać dalej. Spóźnialscy mają po prostu karę i tyle -
@pimus1910 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać
U nas w grupie myślę,że każdy się ustawił. Nie ma jakichś spektakularnych wyników niespodzianek. Jeśli wszyscy się zgodzą to ja jestem za tym by normalnie uznać wyniki pierwszej kolejki i grać dalej. Spóźnialscy mają po prostu karę i tyleZabraknie takiego jednego meczu na koniec i dopiero będzie wrzask.
-
@stefan-joptwojmać
Ja przegrałem u siebie swój mecz. U nas brakuje Corre-który się wycofał,PrzemkoMic na którego nie liczę i boskiego Romana-na którego nikt nie powinien liczyć czyli wrzasku nie bedzie zapytać czy wszyscy się zgadzają i tyle. -
@maloba
Nie liczę na żadnego z tej trójki. Jedynie Viper i kondziu mogą mieć obiekcje,ale obaj grali wyjazdy i viper urwał punkt. Kondziu raczej się nie ustawił,ale miał wyjazd. Więc kwestia zapytania się czy bierze to na klate i gramy dalej czy się bawimy -
@pimus1910 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sniki26
Haha tylko ja przegrałem u nas w grupie
Co do reszty-jesli ktoś celuje w coś poważnego to 3pkt nie zrobią mu różnicy w pierwszej rundzie-takie moje zdanieCoś poważnego to awans, więc 3 pkt mogą zrobić dużą różnicę