Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro i kto jest jest wyzej ?
Nie roz艣mieszaj mnie , wygra艂e艣 dzisiaj z botem 3-0 wi臋c ciesz si臋 , bo to b臋dzie tw贸j pierwszy i ostatni sukces w tym turnieju
Za przeproszeniem - trudno tu m贸wi膰 o sukcesie Jednak偶e mo偶e ta wygrana s膮 twojemu koledze w ko艅cowym rozrachunku awans do kolejnej rundy ???
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro i kto jest jest wyzej ?
Nie roz艣mieszaj mnie , wygra艂e艣 dzisiaj z botem 3-0 wi臋c ciesz si臋 , bo to b臋dzie tw贸j pierwszy i ostatni sukces w tym turnieju
Za przeproszeniem - trudno tu m贸wi膰 o sukcesie Jednak偶e mo偶e ta wygrana s膮 twojemu koledze w ko艅cowym rozrachunku awans do kolejnej rundy ???
Przecie偶 wyniki z 1wszej kolejki maj膮 by膰 anulowane ?
-
@radek12_19 w grupie E tez 3 osob brakuje . i raczej juz nie wejda
-
@Cezarro ty za to grales u siebie wiec...
-
@robert-lewusv10 uwa偶asz 偶e jestem mniej wymagaj膮cy ni偶 komputer wysuwaj膮c tak膮 argumentacj臋? Dzi臋ki
-
@Cezarro ty za to grales u siebie wiec...
Pozw贸l 偶e co艣 ci wyt艂umacz臋 ,艣niegowy kolego. Gra艂em u siebie ,ale z "偶ywym " i do tego bardzo do艣wiadczonym menago , a nie z botem, tak jak ty . Tym si臋 w艂a艣nie r贸偶ni twoje " osi膮gni臋cie " od mojego .
-
@cezarro ez calma wszystko rozumiem ale powiedz mi jedna rzecz...SNIEGOWY KOLEGA co? kto to?
-
@robert-lewusv10 Ty ba艂wanie
-
@cezarro ez calma wszystko rozumiem ale powiedz mi jedna rzecz...SNIEGOWY KOLEGA co? kto to?
Naprawd臋 nie wiesz ? Ot贸偶 " 艣niegowy kolega " to taka posta膰 z bajki dla dzieci , a m贸wi膮c pokr贸tce jest to po prostu ba艂wan
-
@pawelzylicz ehhhhh...wez sobie lepiej pobiegaj...wtracasz sie wymiane zdan a juz w podst uczono ze tak nie 艂adnie
-
@cezarro aha...sory ale jestem z czasow naruto:P
-
@didierluk said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelbiniek1 kolego chcesz do艂膮czy膰 do mojej grupy, wyslij zaproszenie do @Dovco_HandF , jeste艣 w jego grupie bo dosta艂em zaproszenie od bubola ju偶 mu pisa艂em i wcze艣niej dolaczylem do swojej ligi
-
Sko艅czcie ju偶 k艂贸ci膰 si臋:)
-
@cezarro aha...sory ale jestem z czasow naruto:P
Naruto ? 90 % manager贸w wywodz膮cych si臋 z polski to dzieci komuny... A s膮dz臋, 偶e i dzieci kwiat贸w by si臋 znale藕li