Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Pasjonujący finisz MP 2017! Kilku menadżerów ma nadal szansę na końcowy sukces. Jeszcze nigdy walka o mistrzostwo Polski nie była tak zacięta :clap_tone2:.
-
Dawaj @martin343 :fingers_crossed_tone1:
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
-
Przedostatnia kolejka:
-
Zawiszę jazda jazda trzymaj chłopaku i pCezzaro na mistrza wierzę w ciebie jak w z
-
jak w zawiszę C
-
Ostatnia kolejka:
-
@damiś27 Bywa, życie, za rok będziesz miał znowu szansę na powalczenie o mistrzostwo .
-
W tym momencie to właśnie @sniki26 rozdaje karty i jest największym faworytem przed ostatnią kolejką. Ciekawie to się zapowiada.
-
Jaki jest rekord banów nie smuć snniki 26 powtórzy rakord Hustina Doffmana ? Cezaro na mistrza !!
-
Nie wiadomo czy przegrałeś mistrzostwo, bo nie wiadomo czy wygrałbyś z Wojtynem, niespodzianki to on potrafi robić, natomiast wciąż masz szansę na podium. Chociaż będzie o to piekielnie ciężko.
-
@bounty-8358 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Cezaro na mistrza !!Niestety w tych mistrzostwach już straciłem szansę na mistrza , być może spróbuję za rok , zobaczymy
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
No to pozostała trójka na polu bitwy! Trzymam kciuki za @sniki26
Cała trójka gra u siebie , więc jest prawdopodobieństwo że wszyscy wygrają swoje mecze , ale gdy gdyby tak się nie stało to wtedy mogą być jaja...
-
-
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dziś przegrałem w najgłupszy sposób Mistrzostwo Polski. Przyszedłem zmęczony chwile chciałem poleżeć i zasnąłem Obudziłem się po 22 godzinie.
Ciężko by było zdobyć Mistrzostwo, musiałbyś wygrać z wojtynem i w ostatniej kolejce na wyjeździe z sniki.
Ja najprawdopodobniej pogrzebałem swoje szanse na mistrzostwo tracąc bramkę na 1:1 w 90 mi w meczu 32 kolejki z mihau ( i pewnie parę razy w wcześniejszych kolejkach)