Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Grupa A zostanie założona ok 20.45, by uniknąć niepotrzebnych problemów z symulacją.
Ligi w kolejnych rundach najlepiej otwierać o godzinie 21
-
@huzar-shakir
prawda
dobrze ze moja jutro będzie startować -
@stb411 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@ac-bubol co to za jaja w GR.F mecze się waśnie dobyły
mam nadzieję ze u nas będzie jutro, ale pokazuje że symulacja trwa
-
Tam, gdzie mecze rozegrały się - bez paniki proszę. Jakiś błąd w grze wystąpił, a może nie - może tak już zawsze będzie. Pierwszy raz widzę coś takiego. Zawsze to było 24 h, bez względu na to, co licznik pokazuje. Zweryfikujemy tabelę na koniec o te wyniki. Po prostu tam gdzie mecze rozegrały się (ja np. w ogóle się nie ustawiłem) policzymy ligę bez 1 kolejki. Spotkania 1 kolejki będą anulowane. Nie będziemy otwierać nowych lig, to koszt kolejnych 240 monet szefa.
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Tam, gdzie mecze rozegrały się - bez paniki proszę. Jakiś błąd w grze wystąpił, a może nie - może tak już zawsze będzie. Pierwszy raz widzę coś takiego. Zawsze to było 24 h, bez względu na to, co licznik pokazuje. Zweryfikujemy tabelę na koniec o te wyniki. Po prostu tam gdzie mecze rozegrały się (ja np. w ogóle się nie ustawiłem) policzymy ligę bez 1 kolejki. Spotkania 1 kolejki będą anulowane. Nie będziemy otwierać nowych lig, to koszt kolejnych 240 monet szefa.
to trochę słabo bo niektórzy stracą mecze u siebie, teoretycznie mają w nich przewagę - i niestety będą stratni
-
a w tych ligach które ruszają za 1,5h pierwsza kolejka normalnie się będzie liczy? Nawet jak
nie wszyscy wbiją? -
@łukasz-kowalski Zobacz szefuniu czy po założeniu ligi przez Ciebie nie będzie wyników 1 kolejki.Większość chciałaby zagrać komplet meczy.
-
@m-rebizant Mniejmy nadzieję że wszyscy dotrą do 22:00. Zaproszenia wysłane, teraz przekazuje info o godzinie rozegrania pierwszej kolejki.
-
@ac-bubol said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
to trochę słabo bo niektórzy stracą mecze u siebie, teoretycznie mają w nich przewagę - i niestety będą stratni
Ta kolejka zostanie odliczona na koniec w Grupie F.
Jak menadżerowie dojdą, to ich uzupełnię w tabeli:
-
@didierluk jestem za
-
Zakładanie ligi o 19.30 jest błędem... należy dać bufor bezpieczeństwa +1godziny... różnice czasowe mogą wpłynąć na złapanie jeszcze starej symulacji.
Następnym razem powinno być o 21. -
@łukasz-kowalski
@Stefan-Joptwojmać chciał dobrze, dał tradycyjnie 19:30 a 20:30 i nikt tego nie negował, bo to nigdy nie stanowiło problemu... do dziś... Nie jest nigdzie powiedziane, że jak założymy o 21:00 ligi, to nie będzie podobnych problemów. Wszystko zależy od serwerów i symulacji na nich. Trzeba zacząć myśleć tak jak @huzar-shakir napisał wcześniej, aby wprowadzić dni przygotowawcze. Wtedy, jeden dzień ewentualnie tylko wypadnie, ale mecze się rozegrają się nagle w ciągu 5 minut od utworzenia ligi. To, że pogramy kilka dni dłużej, to najmniejszy problem wg mnie. Gra nie jest stabilna i jeszcze długo nie będzie. -
@dovco_handf w grupie B również mecze ruszyły
-
@dovco_handf masz naprawdę!
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf w grupie B również mecze ruszyły
To też je trzeba będzie odliczyć na koniec. Niech ktoś zrobi screena i pilnuje tego :thumbsdown_tone5:.
-
@Stefan-Joptwojmać @Szeregowiec @Capler @Piezollo @KrzysiekKL @Sochaczew86 @Sebastian2416 @Kazuio @huzar-shakir @The-Special-Mourinho-64 @Damiś27
Grupa A założona... 1 kolejka za 23 godziny
Zaproszenia wysłane