Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro ja oddałem na siebie 1 głos tylko poto żeby się bardziej zmotywować
Nie Ty jeden tak zrobiłeś widzę
-
@huzar-shakir Ja postawiłem na @maloba
- to mój czarny koń w tych zawodach.
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Ja postawiłem na @maloba
- to mój czarny koń w tych zawodach.
Jakby @czarnykotlet grał to bym do STS poszedł postawić a że to niema w mistrzostwach to niestety. ..
-
Ja też zagłosowałem na siebie, bo coś czuję w kościach, że albo będzie totalna klapa, albo powalczę o co najmniej podium! Widzę, że od kogoś też dostałem głos, tylko od kogo ?
-
Grupa E
@sniki26 @borynos @maloba @Rhett1 @Vip3r94 @AdameksWawa @kondziowa1 @pimus1910 @Włodar35
Jak już wcześniej pisaliśmy. Tutaj sprawa wygląda w ten sposób. Zabrakło 3 graczy CorreThe, Roomanoo - są nieaktywni, więc nie będziemy uwzględniali ich reklamacji, PrzemkoMic nie ma wolnego konto, więc w tej grupie nie będziemy anulować żadnych meczy.
-
Grupa B
@bylus22 @daroo933 @AC Bubol @Bartosz qrek @ToomAnyWays @KomendaNuta @ciamajdaGłosu nieaktywnych graczy po prostu nie uwzględniamy i tak oto w tej grupie raczej nie ma sensu anulować kolejki, zwłaszcza, że Ci gracze już nie dołączą.
adamgotic od 2 dni nieaktywny
BeePLN od prawie miesiąca nieaktywny
gizzii82 loguje się ale nie ma wolnego konta
Marek Kostrzewski od ponad miesiąca nieaktywny
MK FreeMan od 2 tygodni nieaktywny -
Grupa
@klosek @Mati-Colchoner @Lipines @benito1001 @martin343 @m-rebizant
kalka301 nieaktywny od kilku dni
eneedue nieaktywny od kilku dni
The Special Two nieaktywny wcale
Szramkinson sprawa w toku jak się zgodzi to utrzymamy wyniki pierwszej kolejki o ile w ogóle dołączy -
Grupa I:
Jest do wzięcia komputer co wygrał pierwszy mecz Boca Juniors, oraz dla drugiego spóźnialskiego jest minimalna porażka 0:1 Feyenoord
biker294 - nieaktywny od 5 dni
PepGuardiola - sprawa w toku
lopeztevez - sprawa w toku
Gadzik246 nieaktywny -
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Trzeba było dla ogórasów zrobić jakiś wstępny turniej /eliminacje , wtedy można by było się przekonać czy będą aktywnie grać , a dopiero najlepsi z nich zostali by zakwalifikowani do prawdziwych Mistrzostw Polski.
Pierwsza runda jest swojego rodzaju selekcją
-
@stefan-joptwojmać Niektórzy już przed pierwszą runda się wyeliminowali
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa I:
Jest do wzięcia komputer co wygrał pierwszy mecz Boca Juniors, oraz dla drugiego spóźnialskiego jest minimalna porażka 0:1 Feyenoord
biker294 - nieaktywny od 5 dni
PepGuardiola - sprawa w toku
lopeztevez - sprawa w toku
Gadzik246 nieaktywnyCo znaczy "sprawa w toku" ? PepGuardiola i lopeztevez logowali się dzisiaj lecz do tej pory nie dołączyli do ligi. Na co czekają ? Może nie chcą zagrać ?
-
@cezarro Z @lopeztevez już załatwiam sprawę, odpowiedział mi na wiadomość, być może nie ogarnął że dostał zaproszenie, do Pepa pisałem na razie bez odzewu.
-
Grupa D Davin nie aktywny
-
Rozmawiam z nimi, a właściwie czekam na odpowiedź, jak widzą swój dalszy udział w turnieju i ostatecznie jakie decyzje podejmiemy:P