Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Faworytem to bym sie nie nazwał, bo Dovco, Byku, Bolesław i cała reszta nie pozwoli mi tak łatwo rozwinąć skrzydeł na mocną grupę trafiłem, choć mpp pokazało że znane nazwy graczy nie swiadcza o atrakcyjnosci grupy. Mam nadzieje ze nie pokaze sie gorzej niz w MPP, choc ten niejako nazwijmy to "sukces" w mpp, to wspólna zasługa, bo miałem dobrego partnera tu podziekowania dla @tristan1982 i oczywiscie Tobie za przygotowanie do tej imprezy
Mi za "przygotowanie" ??? Ciekawe
-
@huzar-shakir
Jak zwykle skromność przez Ciebie przemawia -
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
Jak zwykle skromność przez Ciebie przemawiaNie marudź
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro jestes starszy tak?no tak co za tym idze bardzie dojrzały...a teraz powiedz mi czemu mi ubliżasz nie podajac jeba**** argumentów zatrzymales sie na 8 kl zeby tak pisać?
@cezarro jestes starszy tak?no tak co za tym idze bardzie dojrzały...a teraz powiedz mi czemu mi ubliżasz nie podajac jeba**** argumentów zatrzymales sie na 8 kl zeby tak pisać?
W którym momencie niby ci naubliżałem , może podasz jakąś konkretną sytuację ? Chyba mnie z kimś pomyliłeś .
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
W którym momencie niby ci naubliżałem , może podasz jakąś konkretną sytuację ? Chyba mnie z kimś pomyliłeś .
Levus ma tu spinke z wieloma więc może nie o Ciebie chodziło ;). Ja czytałem ,szukałam i nie znalazłem obraźliwych słów twoich wobec Tolka
-
Może zrobmy osobny dział na wrzucanie statystyk, a ten zostawimy do ogolnej dyskusji lub odwrotnie bo serio sporo czasu traci sie na szukanie wynikow itp. Ja akurat sobie chetnie poczytam ale jest wielu graczy co tylko obserwuje MP i oni wola znac konkrety. Albo usuńcie wszystkie zbedne posty (moje tez bo kilka napisalem niepotrzebnych) i w tym temacie ograniczmy rozmowe do minimum i reszte prowadzmy w tematach ktore bardziej do tego pasuje. Jest kilka gdzie jest pełno spamu na głównym forum i każdy niech tam sie wypowiada o czym chce. Takie moje zdanie, jak chcecie minusujcie tego posta i kurwujcie na lewo i prawo ze sie wymądrzam ale mówie co myśle. Przyjemniej by sie ogladalo wyniki poszczegolnych grup jesli nie bedzie ich trzeba szukac na 50 stronach. Tyle ode mnie.
-
Widzicie co się dzieje jak da się trochę luzu?
-
Brazylijska telenowela nam wyszła
-
@cezarro sugerowanie ze ktos nie ma mozgu...to jest ublizanie
-
a poza tym dalej nie podales tych walonych argumentów
-
@cezarro sugerowanie ze ktos nie ma mozgu...to jest ublizanie
Myślę, że to było tylko stwierdzenie faktu.
-
@stefan-joptwojmać
Jest tak jak powinno być moim zdaniem czy komuś się naprawdę nie podoba ci się teraz dzieje na forum? nie można znaleźć tabel-havsky ma rację-osobny temat, chociażby otworzyć ten co były zapisy i tam wrzucać wyniki . Teraz widać że forum żyje,aż chce się tu zajrzeć i poczytać -
@pimus1910
Ja tez lubie gdy sie cos dzieje na forum, z reguły włączam sie gdy toczy sie jakaś owocna dyskusja, ale są do tego odpowiednie tematy. Najlepiej utworzyc nowy temat na staty, lub tak jak mówisz najlepiej by moderatorzy wrzucali wyniki w zapisy i tyle. Bedzie porzadek a tu nadal kazdy bedzie mogl pisac co sobie chce i przeczyta to tez tylko ten kto bedzie chcial sie grzebac w spamie. -
@pawelzylicz nie chce mi sie specjalnie wysilac na osobe ktora dowartościowuje sie reputacja w grze przeglądarkowej...
-
@robert-lewusv10 Myślę chłopczyku, że jakbyś mnie spotkał to byś się wielce zdziwił Ja nie muszę się dowartościowywać
-
GrA
-
Ilu awansuje,6ciu?