Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@borynos Wiem.Dlatego aż tak mi się nie spieszy ;).Pewne jest jedno.Na pewno komuś jeszcze zloje dupsko.Oby obyło się bez tak wielkiej ilości remisów w 1 rundzie jak to było w poprzednich MP .Pamiętam że wraz z @radek12_19 i @Stefan-Joptwojmać "rzadzilismy" w tej dziedzinie,a to nie zaprowadziła nas daleko ...
-
@huzar-shakir Co, chcesz odejść ze sceny niepokonany?
-
@huzar-shakir Miało się sporo tych remisów, lepsze to niż porażka, a ja nie lubię przegrywać.
-
@radek12_19 Ty lubisz remisy.Żartowałem z odejściem z gry .Szybciej ta gra upadnie nim ja zakończę "kariery"
-
@huzar-shakir Uwielbiam remisy, samozwańczy król remisów wiem, dlatego się zaśmiałem z tym odejściem jak w piosence Perfectu
-
@radek12_19 smutno by było odejść, nie w momencie kiedy zaczynam się tu dobrze bawić
-
@huzar-shakir ja tam wiem, że wiecznie tutaj grał nie będę, ale też na ten moment nie widzę odejścia.
-
@huzar-shakir Gra nie upadnie , Predzej Ty
-
@huzar-shakir Kto mnie tu zna jak bym juz wiecej nie wszedl nawet nikt by nie zauwazyl
-
@huzar-shakir Pytasz dzika czy sra w lesie ?? Moj Kumpel zna go Live
-
@huzar-shakir No sorry nie gralem wtedy jak zdobywal mistrza swiata , odszedl na dlugo za nim ja zaczalem takze wiesz
-
@maloba ja znam osobiście @czarnykotlet .mało tego.od czasu do czasu się nasmarujemy
-
@huzar-shakir Ja znam osobiscie @woszczo swego czasu smarowalismy co tydzien
-
dziś nie miało być losowanie ?
-
@suchy998 mialo ale @ToomAnyWays lubi na siebie czekać,choćby do soboty weekend się zaczął...