Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Zostawcie chłopaka, zobaczymy jak to rozwinie się w przyszłości;)
-
Spózniony ale wróciłem do gry
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Zostawcie chłopaka, zobaczymy jak to rozwinie się w przyszłości;)
Nikt krzywdy nie robi chłopcu,wszystko odbywa się za pośrednictwem grzecznych "rozmów" .no stres
-
Młody gniewny heh
-
My mamy w Grupie F najwcześniej symulacje, zdaje się:
*Na koniec tabela zostanie zweryfikowana o kolejki 1 i 12, które będą odjęte od całości. -
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Młody gniewny heh
Większość z nas taka nie była,jak zaczynaliśmy byliśmy "starzy"A na pewno już @Dovco_HandF I @stb411
-
@dovco_handf na czele jeden z faworytów do wyjścia z grupy mr @havsky
-
@huzar-shakir
Rzeczywiście, ja i Jasio w tym naszym OSM-owskim Muppet Show przodujemy, jesli chodzi o wiek...chociaż w tym przodujemy .
-
@huzar-shakir A jak ja zaczynałem na forum? A zaczynałem naprawdę niedawno się wypowiadać. Można przeanalizować moje posty, ale podam coś ciekawszego, co pozwoli porównać mnie i bałwana:
Tutaj ja:
Tutaj bałwan:
Widać, kogo posty są bardziej wartościowe. I ty lewusie dziwisz się? Napisz na forum coś mądrego, to inaczej ludzie będą na ciebie patrzyli.
-
@pawelzylicz ha,a ja mam Złotą Piłkę OSM za rok 2016 za aktywność.Nie wiem czy powinienem się tym chwalić,ale zawsze piłeczka fajnie wygląda w profilu.mało tego,mam jeszcze jedną .
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
Rzeczywiście, ja i Jasio w tym naszym OSM-owskim Muppet Show przodujemy, jesli chodzi o wiek...chociaż w tym przodujemy .
Razem macie coś około setki
-
@huzar-shakir A no widzisz Mi jakoś trofea nie są potrzebne, po reputation widzę, że robię dobrą robotę na forum, a to jest najważniejsze
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir A no widzisz Mi jakoś trofea nie są potrzebne, po reputation widzę, że robię dobrą robotę na forum, a to jest najważniejsze
Sam sobie tych piłek nie wcisnalem
-
Graupa A 1 kolejkę można uznać za niespodziewanie niespodziewaną
Łukasz przegrał, huzar przegrał i z kim ??? Z OGÓRKAMI -
@huzar-shakir Mistrzostwa Ogórków?
-
@huzar-shakir Ja to nawet szkoda gadać, w grupie G remis z botem 1:1....
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Ja to nawet szkoda gadać, w grupie G remis z botem 1:1....
Ty lubisz remisy,co za różnicą,bot czy czlowiek
Porażka mnie czy Łukasza nie martwią, teraz już wiem czym nie grać przeciw 433
-
@cezarro jestes starszy tak?no tak co za tym idze bardzie dojrzały...a teraz powiedz mi czemu mi ubliżasz nie podajac jeba**** argumentów zatrzymales sie na 8 kl zeby tak pisać?
-
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka
http://pl.onlinesoccermanager.com/League/Standings/29274346
-
@pawelzylicz Ogórki ogórkami, a ja sobie dam uciąć rękę, że wśród tych warzyw jest kilku co już grali wcześniej