Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Dopiero teraz zobaczyłem jaki wynik osiągnąłem z botem .to co wyprawiają Ci z góry wola o pomstwe do nieba.Placimy za "darmową grę " a GG z NED tak z nami w kulki lecą Ja rozumiem.Zawsze należy coś popsuć żeby lepiej było jednak nie powinno się to w taki sposób odbywać...
Grunt,że mecz wygrany.
-
@huzar-shakir 3-0 dobry wynik 3 gole 3 pkt elegancko
-
widzę @Przemek-Kaszti , że identyczny masz start jak ja, 2 remisy
-
Grupa G kolejka 2
-
Czyli tak dla jasności żeby już zamknąć ten temat - Grupy: B, C, E, I utrzymujemy wyniki z pierwszej kolejki, skoro do tej pory zainteresowani spóźnialscy nie raczyli nawet na prv odpisać. Grupą F zajmie się @Dovco_HandF i jak rozumiem tam anulowana będzie 1 i 12 kolejka?
-
Ja też wygrałem 3:0, ale po Twoim meczu wyraźnie widać, że lepiej nic nie ustawiać haha
-
Jeszcze taka prośba do was, byście wstawiali wyniki ze swoich grup. Na tym forum nie trzeba nawet hostować zdjęć. Robisz print screena, otwierasz painta, naciskasz ctrl+v, wybierasz obszar który chcesz przyciąć naciskasz ctrl+x, następnie na forum w odpowiednim temacie wybierasz odpowiedz w zielonym prostokącie dajesz ctrl+v i klikasz wyślij na niebieskim tle.
-
-
Grupa E, kolejka 3.
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupą F zajmie się @Dovco_HandF i jak rozumiem tam anulowana będzie 1 i 12 kolejka?
Tak jest, tak jest ustalone i o tym wszyscy są poinformowani :thumbsup_tone2:.
-
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ja też wygrałem 3:0, ale po Twoim meczu wyraźnie widać, że lepiej nic nie ustawiać haha
Nie wiem co działo się w moim meczu .jakby nie było wstawionych wyników na forum to nadal bym nie znalbym rezultatu.wchodzę na apke i co widzę ??? "G" widzę, bo programiści nadal się bawią.
-
@pimus1910 nie wiem czy mogę Cię w jakiś sposób pocieszyć ;). A wiem,jutro się weekend zacznie,utopisz smutek w alk
-
-
No poważnie...
-
W naszej grupie komputer idzie po awans
-
Pany, pierdołami się zajmujecie i głupoty wypisujecie, zamiast stosować pocisk w stronę OSM za lecenie sobie w kulki z nami. Kurwa, nie może tak być, że oni robią coś z serwerami przed symulacjami i to jeszcze tyle czasu. Siekiera dla nich, oficjalnie.
-
@huzar-shakir Aplikacja w tel wariowala w sumie warjuje az do teraz , ale przez laptopa bez problemu mozna bylo wchodzic .