Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa I:
Jest do wzięcia komputer co wygrał pierwszy mecz Boca Juniors, oraz dla drugiego spóźnialskiego jest minimalna porażka 0:1 Feyenoord
biker294 - nieaktywny od 5 dni
PepGuardiola - sprawa w toku
lopeztevez - sprawa w toku
Gadzik246 nieaktywnyCo znaczy "sprawa w toku" ? PepGuardiola i lopeztevez logowali się dzisiaj lecz do tej pory nie dołączyli do ligi. Na co czekają ? Może nie chcą zagrać ?
-
@cezarro Z @lopeztevez już załatwiam sprawę, odpowiedział mi na wiadomość, być może nie ogarnął że dostał zaproszenie, do Pepa pisałem na razie bez odzewu.
-
Grupa D Davin nie aktywny
-
Rozmawiam z nimi, a właściwie czekam na odpowiedź, jak widzą swój dalszy udział w turnieju i ostatecznie jakie decyzje podejmiemy:P
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro A kto by im/mi zrobił ligę? Przecież ogórasy nie mają monet No wiadomo, że bałwan głosował na siebie, ja zagłosowałem na @Damiś27
Może sobie kupują ,przecież to wbrew pozorom (chyba)tacy sami ludzie jak my
-
@pawelzylicz ty i ten Cezary to jednak z was sa takie polskie cebule ...jak ci nie starcza z pracy na masc na bol tyleczka....to moge sie dołożyć z kieszonkowego
-
Czasy wczorajszych symulacji na serwerach, gdzie gramy MP'17, żeby wszyscy zainteresowani widzieli:
Gr.A, 20:53:59.
Gr.B, 20:52:35.
Gr.C, 23:56:18.
Gr. D, 20:06:29.
Gr.E, 22:08:24.
Gr. F, 20:12:56.
Gr. G, 20:02:23
Gr. H, 20:18:03.
Gr. I, 22:42:26
5 lig wystartowało wczoraj, 4 startują dziś.
2 rundę należy wystartować późno w nocy, od ok. 22:30 czasu polskiego, ponieważ inaczej jest możliwość, że wczorajsza sytuacja może się znowu w mniejszym lub większym stopniu powtórzyć. Europejskie serwery rozpoczynają symulacje w różnych czasach pomiędzy godzinami 20:00 i 22:00. Pół godziny zapasu powinno sprawę rozwiązać.
W grupie F mecze 1 i 12 kolejki nie będą liczone, tabela końcowa zostanie zweryfikowana o wyniki uzyskane w tych kolejkach, z godnie z życzeniem większości uczestników ligi. W pozostałych grupach @Stefan-Joptwojmać ustala proces postępowania w związku z wczorajszymi wydarzeniami. -
@robert-lewusv10 Cebulakiem jesteś ty, bo się cieszysz, że wygrałeś z botem.
-
@pawelzylicz okey okey zacytuj prosze gdzie niby cieszylem sie z wygranej z botem no....hmmmm?
-
@stefan-joptwojmać czyli my gramy normalnie wszystko sie liczy ?
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać czyli my gramy normalnie wszystko sie liczy ?
tak
-
@pawelzylicz teraz tylko potwierdzasz moje stwierdzenie...wiesz o tym?
-
@robert-lewusv10 Po pierwsze nie spędzam 24 h na kompie, nie przeczytałem twojej wiadomości. Po drugie:
Cieszenie się, że jest się wyżej po zwycięstwie z botem od przeciwnika z drużyny? Pięknie
-
@pawelzylicz omfgggg....powiedz ze to bait ...kuzwa powiedziałem co masz odszukac...poczytaj to nwm 5 razy dla ciebie i moze zrozumiesz ze chodzi tam wylacznie o pozycje,miejsce w tabeli...JUZ wiesz co tam jest?...
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@robert-lewusv10 Po pierwsze nie spędzam 24 h na kompie, nie przeczytałem twojej wiadomości. Po drugie:
Cieszenie się, że jest się wyżej po zwycięstwie z botem od przeciwnika z drużyny? Pięknie
Przecież z levusem niema co wchodzić w konwersację ... gwiazdorzy mlody i tyle , ale do czasu
-
@robert-lewusv10 powiedz mi śniegowy koleżko czy twój lekarz pierwszego kontaktu zalecił już trepanację czaszki w celu znalezienia u ciebie jakichkolwiek śladów obecności mózgu ?