Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
tabela grupa B
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa E czy my nie gramy o 22 ? !!! wchodze 21 20 i niespodzianka ku
Nie jesteś osamotniony w osiąganiu niespodziewanego wyniku
-
@huzar-shakir nic nie ustawilem nawet nie mialem kiedy , z mysla ze jeszcze 40 minut wszedlem
-
-
3 kolejka, GRUPA H
-
@radek12_19 ja zaryzykuje xd
-
@Byku-Duma-Warmii idziesz na rekord w remisach
-
Panowie otrzymują po żółtej kartce. Musicie uważać na język! @pawelzylicz a Ty przestań w końcu prowokować, wrzuć na luz!
@krokodyl-amazoński said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Pany, pierdołami się zajmujecie i głupoty wypisujecie, zamiast stosować pocisk w stronę OSM za lecenie sobie w kulki z nami. Kurwa, nie może tak być, że oni robią coś z serwerami przed symulacjami i to jeszcze tyle czasu. Siekiera dla nich, oficjalnie.
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Już jestem panowie-po tym co przeczytałem w wykonaniu pewnego użytkownika na C dostałem ciężkiego raka mózgu, jak można być takim deklem albo baitować w tak nieudolny sposób. Może dajcie mu jakiegoś bana bo próbuje zrobić z siebie niewiadomo kogo a gówno grał i widział(nie mówię broń Boże że jestem lepszy, jestem sporo słabszy :P)
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro No to już mróz u naszego kolegi . Chyba trzeba ubrać bałwanka, by za mocno nie zamarzł. Od teraz wygląda tak: :snowman2:
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Panowie otrzymują po żółtej kartce. Musicie uważać na język! @pawelzylicz a Ty przestań w końcu prowokować, wrzuć na luz!
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Już jestem panowie-po tym co przeczytałem w wykonaniu pewnego użytkownika na C dostałem ciężkiego raka mózgu, jak można być takim deklem albo baitować w tak nieudolny sposób. Może dajcie mu jakiegoś bana bo próbuje zrobić z siebie niewiadomo kogo a gówno grał i widział(nie mówię broń Boże że jestem lepszy, jestem sporo słabszy :P)
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro No to już mróz u naszego kolegi . Chyba trzeba ubrać bałwanka, by za mocno nie zamarzł. Od teraz wygląda tak: :snowman2:
Za co żółta kartka miszczuniu dla @pawelzylicz ,przecież nic złego nie napisał ? Natomiast dla pepguardiola powinna być bezpośrednia czerwona kartka za chamstwo !
-
Za to, za co Ty jakiś czas temu dostałeś bana. Dokładniej za nieustanne prowokacje w stronę Robert LewusV10. Gość odpuścił, a wyraźnie jest non stop wyszydzany. Nawet gdy sobie na to zasłużył na tym forum nie możemy pozwolić sobie na tego typu "zabawy";)
Co do pepaguradioli to zgadzam się z Tobą natomiast dostał szansę poprzez słowne ostrzeżenie. Każdy zasługuję na szansę;)
-
@stefan-joptwojmać no niby tak ale widać, że to jakiś lewak i troll... Ale póki siedzi cicho lepiej go nie dokarmiac