Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir oby nie było powtórki z rozrywki...
-
@radek12_19 ja jutro gram ponoć z botem .zobaczę co będzie.niema innej opcji jak zaatakować
-
@huzar-shakir raczej już ponad 100
-
@huzar-shakir ogórek też człowiek
-
No i taka tabela mi się podoba
-
@stb411 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir ogórek też człowiek
Od niedawna tak
-
@stefan-joptwojmać spokojnie...tabela na koniec inaczej będzie wyglądać
-
@huzar-shakir Nie każdy ogórek to człowiek Jednego znamy, który nie zachowuje się po ludzku
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Nie każdy ogórek to człowiek Jednego znamy, który nie zachowuje się po ludzku
Niech będzie ochrzczony Tolkien Bananem
-
@huzar-shakir ja zaatakowałem i cóż...
-
i u nasz niby sensacje
-
@huzar-shakir
sensacja bo ja wygrałem xD -
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
sensacja bo ja wygrałem xDBez jaj
-
Faworytem to bym sie nie nazwał, bo Dovco, Byku, Bolesław i cała reszta nie pozwoli mi tak łatwo rozwinąć skrzydeł na mocną grupę trafiłem, choć mpp pokazało że znane nazwy graczy nie swiadcza o atrakcyjnosci grupy. Mam nadzieje ze nie pokaze sie gorzej niz w MPP, choc ten niejako nazwijmy to "sukces" w mpp, to wspólna zasługa, bo miałem dobrego partnera tu podziekowania dla @tristan1982 i oczywiscie Tobie za przygotowanie do tej imprezy
-
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Faworytem to bym sie nie nazwał, bo Dovco, Byku, Bolesław i cała reszta nie pozwoli mi tak łatwo rozwinąć skrzydeł na mocną grupę trafiłem, choć mpp pokazało że znane nazwy graczy nie swiadcza o atrakcyjnosci grupy. Mam nadzieje ze nie pokaze sie gorzej niz w MPP, choc ten niejako nazwijmy to "sukces" w mpp, to wspólna zasługa, bo miałem dobrego partnera tu podziekowania dla @tristan1982 i oczywiscie Tobie za przygotowanie do tej imprezy
Mi za "przygotowanie" ??? Ciekawe
-
@huzar-shakir
Jak zwykle skromność przez Ciebie przemawia -
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
Jak zwykle skromność przez Ciebie przemawiaNie marudź
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro jestes starszy tak?no tak co za tym idze bardzie dojrzały...a teraz powiedz mi czemu mi ubliżasz nie podajac jeba**** argumentów zatrzymales sie na 8 kl zeby tak pisać?
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro jestes starszy tak?no tak co za tym idze bardzie dojrzały...a teraz powiedz mi czemu mi ubliżasz nie podajac jeba**** argumentów zatrzymales sie na 8 kl zeby tak pisać?
W którym momencie niby ci naubliżałem , może podasz jakąś konkretną sytuację ? Chyba mnie z kimś pomyliłeś .