Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
mi to by pasowało hehe xDFajną grupę masz,większość to starzy wyjadacze ;).Lepiej dostać lanie od nich jak od bota
-
@huzar-shakir
widzę jak tak patrze czy choćby z 1pkt zdobędę -
@stb411 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@suchy998 na luzaku kolego gramy bez stresu
Ty zapewne Jasio ;).Bo jak tu inaczej podchodzić do tej gry ???
-
@huzar-shakir Tak jak do gry czyli bez stresu. To ma bawić i relaksować a nie stresować!
-
@radek12_19 może @Dovco_HandF się pomyli i Ci zapro wyśle
-
@huzar-shakir Nie mam nic przeciwko
-
@radek12_19 Jerzy może być zmęczony po pracy i może niedowidziec ;).licz na cud z jego strony
-
@huzar-shakir Jutro i pojutrze mam urlop - spoko żaby, ogarnę zaproszenia jak należy .
-
@dovco_handf Jurek, jak się pomylisz to nic się nie stanie
-
@dovco_handf też mogę z Tobą zagrać, w ostatnim czasie miło się grało przeciw tobie.Chyba,że 343 się cyka to już niekoniecznie
-
@huzar-shakir nasze mecze są wyrównane, ostatnio wygrywasz, czasem remis wpadnie.
-
@radek12_19 znaczy ostatnio zazwyczaj
-
@didierluk
Najpierw na wolnym koncie wchodzisz w Utwórz Ligę, na samym dole, w rogu - jak na obrazku.
Następnie szukasz ligi: Nostalgia Liga A, Liczba klubów: 12 - jak na obrazku.- W prawym górnym roku przed tobą klikasz ikonkę Zaawansowanych Narzędzi.
- W Zaawansowanych Narzędziach przestawiasz wszystkie suwaki w lewo (wszystko na NIE), to jest bardzo ważna część założenia ligi. Jak tego nie zmienisz w tym momencie, to ligę utworzysz z suwakami domyślnymi (wszystko na TAK czyli okres przygotowawczy, zgrupowania, tajne treningi etc., czyli będzie bardzo źle). Zmienić ustawienia suwaków będziesz mógł dopiero na przyszły sezon.
- Wybierasz klub.
- Klikasz ikonkę nazwę ligi, pokaże ci się wolne pole i wpisujesz zamiast domyślnej nazwy - na obrazku jest Liga Dovco_HandF, - nazwę ligi: Mistrzostwa Polski OSM 2017, 1 runda, Gr. X lub skrótem jak się nie zmieści: MP OSM 2017, 1 runda, Gr. X (litera alfabetu twojej grupy). To jest najmniej istotna część operacji przy założeniu ligi, ponieważ nazwę ligi można zmienić w każdym momencie gry, wchodząc w Narzędzia Moderatora Ligi.
-
@dovco_handf dzieki, ale na którym etapie ustawia się to że ma być z Zamkniętym dostępem?
-
@didierluk Tyle razy ligi zakładałem, a nie zwróciłem na to uwagi. Wydaje mi się, że w momencie jak chcesz zmienić w Zaawansowanych Narzędziach cokolwiek i dasz komendę Potwierdź, to automatycznie pokazuje się informacja, że twoja liga będzie zamknięta. Ale potwierdzę to screenem jak będę zakładał ligę o 19:30 i wrzucę tu, dzięki czemu będziemy mieli prześledzony cały proces zakładania prywatnej ligi, co też się przyda na przyszlość :ok_hand_tone1:.
-
@dovco_handf @Sergii-Rebrov może jego zaprosić do gry w IMP.nagle kolega ukraiński stał się Polakiem i wbił się na 2 miejsce w naszym krajowym rankingu.
A może potrzebuje azylu politycznego ???
-
@dovco_handf Tak chyba będzie najlepiej, ja się wstrzymam do momentu jak wrzucisz. Jakiś czas temu zakładałem lige i tak mi cos świta że jak powyłączam opcje to automatycznie liga staje się prywatną i wtedy to okienko się pojawia.