IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
Neutralne jest 442 a 4231 jest bardziej ofensywne od 451, a 442 jest bardziej ofensywne od 4231
-
@KSGDamiano
grasz przeciwko botowi-433 i ogień "kierwa" !!! -
@Bounty-8358 zależy kto i jak gra .proste .4231 dla niektórych jest atutem,dla innych przekleństwem
-
Dzięki za wszystkie wskazowski i za kazds odpowiedź wezme pod uwage kazdy wpis i zobacze gdzie mnie one zaprowadza na koniec sezonu
-
Cześć, potrzebuje rady. Gram taktyką 3-5-2 i zastanawiam się co robię nie tak... Słabszych niszczę po 6-0 z równymi sobie dostaje zazwyczaj 2:0, 2:1, a na wyjazdach z nimi już po 4:0. Jaka taktyka jest obecnie najskuteczniejsza. Widze, ze większość osób gra 4-3-3a.... Jakieś porady ?
-
@Maciej-Stevens większość może i gra 433 ale przeciw botom.
-
@Maciej-Stevens niema najskuteczniejszych taktyk.kazda jedna uzależniona jest od stylu gry jaki się preferuję,jakąprowadzi się drużynę, podobnie w jakiej lidze się gra i przeciw jakim menago.można by się na temat taktyk nieco więcej rozpisać. ..
-
Kumam, To powiedzmy, że chce zostać przy 3-5-2 powiedzmy w Anglii grają Liverpoolem i wygrywać z równymi/silniejszymi od siebie. Jaką taktykę obrać ?
-
@Maciej-Stevens Przede wszystkim zrezygnuj z 3-5-2
-
@Maciej-Stevens Dla mnie osobiście najlepsze taktyki które używam to 451,4231 oraz 433
-
Czyli co w Angli polecacie na wyjazdach i u siebie co ze silniejszymi/równymi sobie a co ze słabymi ?
-
@huzar-shakir 3-5-2 to bardzo "problematyczna" taktyka dla nowych graczy
-
To jak Panowie, pomóżcie koledze po fachu !! Pozdrawiam
-
@Maciej-Stevens said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
To jak Panowie, pomóżcie koledze po fachu !! Pozdrawiam
graj na czuja
-
bardzo długo tak gram i efektów brak
-
@Maciej-Stevens
Musisz próbować różnie ustawiać suwaki i próbować, aż w końcu odniesie to oczekiwany skutek, nie wiem jak grasz, ale do formacji 3-5-2 dobre chyba będą strzały z każdej pozycji bądź gra podaniami. -
Jakiś czas temu trafiłem na takie coś odnośnie 3-5-2 ,ale nie testowałem tego na sobie
Wypróbuj i daj znać czy dobrze hula
-
@Maciej-Stevens said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Kumam, To powiedzmy, że chce zostać przy 3-5-2 powiedzmy w Anglii grają Liverpoolem i wygrywać z równymi/silniejszymi od siebie. Jaką taktykę obrać ?
@mihau1878 said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@Dovco_HandF
Małe podpowiedzi do niektórych formacji:- 352
- 352