IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@Byku-Duma-Warmii to nic takiego, zdarza się najlepszym
-
@zbychu22 regulamin tego zabrania, ale dostaniesz bana dopiero jak ktoś to zgłosi, więc jeśli nie dasz nikomu do tego powodu (nie bedziesz grał m.in dwoma kontami w jednej lidze) to teoretycznie nie będzie problemu, choć najuczciwiej byłoby zrezygnować z jednego konta. Jeśli kiedyś grałeś to pewnie wiesz że gra przeciwko dobrym graczom wymaga zaangażowania. Już prowadzenie jednego konta to spore wyzwanie grając 4 mocne ligi nie mówiąc już o bitwach, czy mistrzostwach. Pogubisz się mając 7 drużyn. Ja przy 4 czasami zapominam po kogo skauta wysłałem i czy warto go już otwierać
-
Czy komputer przyjmuje oferty za zawodników?
-
Witam, gram w tym sezonie manchesterem city, ma ktoś jakąś propozycje na dobre ustawienie, pierwszy mecz z united
-
@grzegorz12366
Najlepiej będzie, jeśli sam wybierzesz ustawienie, a my trochę Ci podpowiemy co i jak należy dobrze ustawić w danym ustawieniu :slight_smile:. Ale najlepiej chyba grać ofensywnie mając taki mocny zespół. -
@Byku-Duma-Warmii Zastanawiam się nad 4-4-2 albo 4-3-3 i ofensywnie właśnie , gra podaniami, krycie indywidualne, tylko atak, trzymanie się swoim pozycji, wspieranie drugiej lini, pressing 60, styl gry ofensywny 65, tempo 55, co myślicie ?
-
3 kolejka gram Lazio vs Roma na wyjeździe
Roma ustawienie 442b , skrzydłami , indywidualne , ofsajd - tak, nastawienie - normalnie
Jak zagrać aby wygrać obecnie grałem 451,strzały z każdej,tylko atak,mocno do przodu,głeboko cofka, idywidualnie, ofsajd - nie , agresywne , pressing 60 , styl 75 , tempo 60
zaraz dorzuce skriny obu składów -
![alt text](image url)
-
@Młody-Borek
Właśnie -- wydaję się najbardziej optymalnym ustawieniem na ten mecz.@grzegorz1236
Sam zdecyduj jakim ustawieniem, jeśli wygrasz będziesz miał z tego zdecydowanie większą satysfakcję :slight_smile:. -
@grzegorz1236 Może zadziałać.
-
@Byku-Duma-Warmii To mój znajomy i chciałbym z nim wygrać
-
@grzegorz12366
To poszukaj w tym dziale informacji dotyczących tych ustawień i czerpiąc z tych informacji ustaw sobie najbardziej odpowiednią taktykę na to spotkanie :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii a jeszcze lepiej samemu coś wymyślić
-
@huzar-shakir said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@Byku-Duma-Warmii a jeszcze lepiej samemu coś wymyślić
lepszej frajdy nie ma w tej gierce