IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@huzar-shakir said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@Byku-Duma-Warmii a jeszcze lepiej samemu coś wymyślić
lepszej frajdy nie ma w tej gierce
-
Witam, z grą wystartowałem kilka dni temu... Nie bardzo jeszcze wiem co i jak, ale zacząłem następująco - taktyka 4-3-3, napastnicy tylko atak, pomoc trzyma się pozycji, obrona cofnięta. Pressing 60%, styl gry ofensywa, tempo szybkie podania. Pozdrawiam.
-
@radek-judziński i gitara.teraz szybko wzmocnić skład kadry i być może na kogoś to wystarczy.suwaki można nieco w prawo dać
-
@radek-judziński Nie wiem co do tego ustawiłeś, ale polecam grę skrzydłami - najbardziej efektywna. No a suwaki to już trzeba sobie samemu dopracować bo ilu graczy, tyle różnych wariantów ustawienia suwaków
-
@michal_acm Misiu ,będzie kilkuset tysięcy plus multi ;).i weź to ogarnij...
-
...jakoś to będzie, na razie nie jest źle:) dużo nauki przede mną
-
@radek-judziński zaraz dużo nauki...kilka lat
-
jak to jest z tymi zgrupowaniami... widzę że mogę wykorzystać ich 6 w ciągu sezonu, a każde następne jest automatycznie droższe...
-
@radek-judziński
Dokładnie tak, każde kolejne zgrupowanie jest droższe od poprzedniego, także jeśli chcesz wykorzystać zgrupowań to naprawdę będzie Cię to sporo monet kosztowało :(. -
@byku-duma-warmii tylko 880 ;).mniej wiecej średnia wydawanych monet na bitwę
-
@huzar-shakir tyle to my przyjacielu do połowy bitwy wydajemy
-
Witam, mam takie pytanie gdy wezmę zgrupowanie przed meczem to przeciwnik się o tym dowie ?
-
@grzegorz1236
Tak dowie się, chyba że jeszcze przed wzięciem zgrupowania weźmiesz tajny trening, wtedy Twój przeciwnik się o tym nie dowie. -
@byku-duma-warmii nie napisałeś, że rywal będzie myślał iż kolega bierze tajny byczku
-
@huzar-shakir
No wtedy rywal raczej będzie pewny, że bierzesz, no chyba, że rywal z którym się mierzy nie ma za dużego doświadczenia w grze. -
@byku-duma-warmii właśnie chodzibni o mało doświadczonego grajka
-
Ciekawi mnie tylko po co sa te wskazniki kondycji i morale?? Czesto padaja wyniki wrecz smieszne mimo ze gra sie u siebie w pełni rozbudowanym stadionem z druzyna w ktorej zawodnici kondycje maja na poziomie max 15% a morale wcale nie lepsze a tak meczu sie nie wygrywa. Poziom symulacji ma jeszcze sporo do poprawy i wg mnie to jeden z wiekszych bledów w tej grze.
-
@marnow89
Niby tak, ale pamiętaj, że wszystko zależy prze wszystkim od taktyki jaką masz obraną na dany mecz, a gdy taktyki są na tym samym poziomie, to wtedy właśnie takie detale jak kondycja, czy morale mają duże znaczenie. -
denerwuje mnie jedno... przewinienia moich kopaczy... wiecznie jakieś wizyty u prawnika... to jakieś przegięcie w tej grze, ja rozumiem jednego kretyna... ale kilku po kolei?? Szkoda że nie ma wpływu na ten aspekt gry...