IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@radek-judziński said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
denerwuje mnie jedno... przewinienia moich kopaczy... wiecznie jakieś wizyty u prawnika... to jakieś przegięcie w tej grze, ja rozumiem jednego kretyna... ale kilku po kolei?? Szkoda że nie ma wpływu na ten aspekt gry...
Musisz dostosować styl gry do sędziego wtedy będziesz otrzymywał mniej kartek albo wcale. Jeśli jest sędzia czerwony a Ty grasz agresywnie to bardzo prawdopodobne jest, że dostaniesz kartkę, a mogą trafić się też dwie.
-
generalnie czytałem trochę na ten temat... gram właśnie tak jak sugerujesz, z tym że zawodnicy skaczą do sędziego przy nastawieniu neutralnym... to mnie dziwi
-
@radek-judziński
Niestety i takie przypadki się zdarzają w tej grze. -
morał z tego jeden... po prostu szeroka kadra... nie ma wyjścia
-
@radek-judziński
Nie zawsze to jest najlepszy wybór. Wystarczy odpowiednio dobierać agresywność grania do surowości sędziego. -
Witam, za sobą mam dopiero pierwszy sezon i tu pojawia się moje pytanie... czy po zakończeniu sezonu i rozpoczęciu następnego tą samą drużyną będę miał obecny skład? Czy zostanie on zresetowany do stanu początkowego?
-
@radek-judziński Będzie zresetowany do stanu początkowego
-
@radek-judziński będziesz mógł wybrać sobie nową ekipę i budować zespół od początku, i tak przez długie lata,chyba,że Ci się znudzi
-
Witam, gram w osm od 9 miesięcy , do tej pory szło mi różnie , raz lepiej , raz gorzej , dziś mam straszny dylemat , gram półfinał pucharu USA na wyjeździe przeciwko Atlanta United , prowadzony przez doświadczonego menago z Hiszpani , próbowałem dobrać jakoś odpowiednio takse na ten mecz ale nie mam pojęcia czy zagrać defesywnie czy ofensywnie , gość już wziął tajny i prawdopodobnie odpali obóz , na codzień gra 3-4-3 podaniami, gdybyście mogli pomóc trochę , dam wartości kadry aktualne,
Atlanta - 141 mln
Philadelphia (ja) - 446 mlnPs. Pojedynek ligowy na wyjeździe który grałem jakiś czas temu na wyjeździe zagrałem 4-5-1 i wygrałem 2:1
-
@łukasz-wierzbowski masz o wiele lepsza kadrę ja bym cisnal 433
-
Tak to wyglądało w rundzie 17 przy warosciach kadr Atlanta 94 mln - Philadelphia 238 mln
-
@łukasz-wierzbowski napisz jak Ci poszło kolego
-
Ustawione , teraz tylko czekac do 20 dzięki za pomoc, mam nadzieję ze będzie dobrze
-
@łukasz-wierzbowski dałbym nieco więcej gdzieś 65-75 ale jest git powodzenia
-
Tutaj mogło być lepiej ale są punkty
Wisienka na torcie dzisiejszy dzień zaliczony , ostatni mecz z botem jeszcze o 22 , wielkie dzięki za pomoc !
-
@łukasz-wierzbowski do usług
-
@huzar-shakir jak ktoś lubi grać na 90 to owszem ja stosuje trochę mniejsze wartości
-
@huzar-shakir W niemieckiej z Hertha trochę spatolilem bo różnica kadr podobna jak wyżej tj. Ok 300 mln a ja dałem pressing tylko na 64