IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
3 kolejka gram Lazio vs Roma na wyjeździe
Roma ustawienie 442b , skrzydłami , indywidualne , ofsajd - tak, nastawienie - normalnie
Jak zagrać aby wygrać obecnie grałem 451,strzały z każdej,tylko atak,mocno do przodu,głeboko cofka, idywidualnie, ofsajd - nie , agresywne , pressing 60 , styl 75 , tempo 60
zaraz dorzuce skriny obu składów -
![alt text](image url)
-
@Młody-Borek
Właśnie -- wydaję się najbardziej optymalnym ustawieniem na ten mecz.@grzegorz1236
Sam zdecyduj jakim ustawieniem, jeśli wygrasz będziesz miał z tego zdecydowanie większą satysfakcję :slight_smile:. -
@grzegorz1236 Może zadziałać.
-
@Byku-Duma-Warmii To mój znajomy i chciałbym z nim wygrać
-
@grzegorz12366
To poszukaj w tym dziale informacji dotyczących tych ustawień i czerpiąc z tych informacji ustaw sobie najbardziej odpowiednią taktykę na to spotkanie :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii a jeszcze lepiej samemu coś wymyślić
-
@huzar-shakir said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@Byku-Duma-Warmii a jeszcze lepiej samemu coś wymyślić
lepszej frajdy nie ma w tej gierce
-
Witam, z grą wystartowałem kilka dni temu... Nie bardzo jeszcze wiem co i jak, ale zacząłem następująco - taktyka 4-3-3, napastnicy tylko atak, pomoc trzyma się pozycji, obrona cofnięta. Pressing 60%, styl gry ofensywa, tempo szybkie podania. Pozdrawiam.
-
@radek-judziński i gitara.teraz szybko wzmocnić skład kadry i być może na kogoś to wystarczy.suwaki można nieco w prawo dać
-
@radek-judziński Nie wiem co do tego ustawiłeś, ale polecam grę skrzydłami - najbardziej efektywna. No a suwaki to już trzeba sobie samemu dopracować bo ilu graczy, tyle różnych wariantów ustawienia suwaków
-
@michal_acm Misiu ,będzie kilkuset tysięcy plus multi ;).i weź to ogarnij...
-
...jakoś to będzie, na razie nie jest źle:) dużo nauki przede mną
-
@radek-judziński zaraz dużo nauki...kilka lat
-
jak to jest z tymi zgrupowaniami... widzę że mogę wykorzystać ich 6 w ciągu sezonu, a każde następne jest automatycznie droższe...
-
@radek-judziński
Dokładnie tak, każde kolejne zgrupowanie jest droższe od poprzedniego, także jeśli chcesz wykorzystać zgrupowań to naprawdę będzie Cię to sporo monet kosztowało :(. -
@byku-duma-warmii tylko 880 ;).mniej wiecej średnia wydawanych monet na bitwę
-
@huzar-shakir tyle to my przyjacielu do połowy bitwy wydajemy