IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
Witam, z grą wystartowałem kilka dni temu... Nie bardzo jeszcze wiem co i jak, ale zacząłem następująco - taktyka 4-3-3, napastnicy tylko atak, pomoc trzyma się pozycji, obrona cofnięta. Pressing 60%, styl gry ofensywa, tempo szybkie podania. Pozdrawiam.
-
@radek-judziński i gitara.teraz szybko wzmocnić skład kadry i być może na kogoś to wystarczy.suwaki można nieco w prawo dać
-
@radek-judziński Nie wiem co do tego ustawiłeś, ale polecam grę skrzydłami - najbardziej efektywna. No a suwaki to już trzeba sobie samemu dopracować bo ilu graczy, tyle różnych wariantów ustawienia suwaków
-
@michal_acm Misiu ,będzie kilkuset tysięcy plus multi ;).i weź to ogarnij...
-
...jakoś to będzie, na razie nie jest źle:) dużo nauki przede mną
-
@radek-judziński zaraz dużo nauki...kilka lat
-
jak to jest z tymi zgrupowaniami... widzę że mogę wykorzystać ich 6 w ciągu sezonu, a każde następne jest automatycznie droższe...
-
@radek-judziński
Dokładnie tak, każde kolejne zgrupowanie jest droższe od poprzedniego, także jeśli chcesz wykorzystać zgrupowań to naprawdę będzie Cię to sporo monet kosztowało :(. -
@byku-duma-warmii tylko 880 ;).mniej wiecej średnia wydawanych monet na bitwę
-
@huzar-shakir tyle to my przyjacielu do połowy bitwy wydajemy
-
Witam, mam takie pytanie gdy wezmę zgrupowanie przed meczem to przeciwnik się o tym dowie ?
-
@grzegorz1236
Tak dowie się, chyba że jeszcze przed wzięciem zgrupowania weźmiesz tajny trening, wtedy Twój przeciwnik się o tym nie dowie. -
@byku-duma-warmii nie napisałeś, że rywal będzie myślał iż kolega bierze tajny byczku
-
@huzar-shakir
No wtedy rywal raczej będzie pewny, że bierzesz, no chyba, że rywal z którym się mierzy nie ma za dużego doświadczenia w grze. -
@byku-duma-warmii właśnie chodzibni o mało doświadczonego grajka
-
Ciekawi mnie tylko po co sa te wskazniki kondycji i morale?? Czesto padaja wyniki wrecz smieszne mimo ze gra sie u siebie w pełni rozbudowanym stadionem z druzyna w ktorej zawodnici kondycje maja na poziomie max 15% a morale wcale nie lepsze a tak meczu sie nie wygrywa. Poziom symulacji ma jeszcze sporo do poprawy i wg mnie to jeden z wiekszych bledów w tej grze.
-
@marnow89
Niby tak, ale pamiętaj, że wszystko zależy prze wszystkim od taktyki jaką masz obraną na dany mecz, a gdy taktyki są na tym samym poziomie, to wtedy właśnie takie detale jak kondycja, czy morale mają duże znaczenie. -
denerwuje mnie jedno... przewinienia moich kopaczy... wiecznie jakieś wizyty u prawnika... to jakieś przegięcie w tej grze, ja rozumiem jednego kretyna... ale kilku po kolei?? Szkoda że nie ma wpływu na ten aspekt gry...
-
@radek-judziński said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
denerwuje mnie jedno... przewinienia moich kopaczy... wiecznie jakieś wizyty u prawnika... to jakieś przegięcie w tej grze, ja rozumiem jednego kretyna... ale kilku po kolei?? Szkoda że nie ma wpływu na ten aspekt gry...
Musisz dostosować styl gry do sędziego wtedy będziesz otrzymywał mniej kartek albo wcale. Jeśli jest sędzia czerwony a Ty grasz agresywnie to bardzo prawdopodobne jest, że dostaniesz kartkę, a mogą trafić się też dwie.