IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@łukasz-wierzbowski napisz jak Ci poszło kolego
-
Ustawione , teraz tylko czekac do 20 dzięki za pomoc, mam nadzieję ze będzie dobrze
-
@łukasz-wierzbowski dałbym nieco więcej gdzieś 65-75 ale jest git powodzenia
-
Tutaj mogło być lepiej ale są punkty
Wisienka na torcie dzisiejszy dzień zaliczony , ostatni mecz z botem jeszcze o 22 , wielkie dzięki za pomoc !
-
@łukasz-wierzbowski do usług
-
@huzar-shakir jak ktoś lubi grać na 90 to owszem ja stosuje trochę mniejsze wartości
-
@huzar-shakir W niemieckiej z Hertha trochę spatolilem bo różnica kadr podobna jak wyżej tj. Ok 300 mln a ja dałem pressing tylko na 64
-
@łukasz-wierzbowski zależy w jakiej lidze i z kim grasz .ponadto dochodzą inne aspekty,jednak nauczysz się sam na błędach... powodzenia
-
@huzar-shakir na codzień gram 4-4-2 A no i całkiem w miarę idzie , jednak za Chiny nie potrafię ustawić odpowiednio przeciwko 4-4-2 B i zazwyczaj gubię punkty kiedy rywal gra ta formacja
-
-
@huzar-shakir said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Dokładnie na 442 tylko 433 za każdym razem wygrywam
-
@huzar-shakir dziękować , będę się stosował jeszcze jedno pytanko , w przypadku różnicy przykładowo ok 100 mln wartości na moją niekorzyść , meczu na wyjeździe i formacji 4-4-2 B warto próbować 4-3-3 ? Bo miałem tak na początku sezonu z Borussia i zagrałem 4-5-1 , minimalna porażka 0:1 , podobnie niedawno w Anglii gdzie jakimś cudem sięgnąłem po mistrzostwo Leicester City ale z Liverpoolem wyjazdu również nie dałem rady wygrać 4-5-1
-
@łukasz-wierzbowski
Przy gorszym składzie na wyjeździe nie polecałbym 433. 451 jak piszesz,ewentualnie 4231 lub 541 powinno dać radę,wszystko zależy od rywala i tego czy dobrze ustawisz suwaki -
@remo-z-dzików said in jaka taktyka przeciwko autobusowi?:
Jaką taktykę dać na drużyne która jest troche słabsza i ustawia autobus?
-
@mihau1878
Zdecydowanie jakąś taktykę ofensywną, gdyż jak masz dobrą swoją taktykę to żaden autobus przeciwnika nie powinnien sprawiać Ci problemu. Polecam zagrać -- lub --. Wskazówki do tych formacji znajdziesz w tym temacie. -
@didierluk
Wydaje mi się, że lepiej słabszego, ale z lepszą kondycją, bo w końcówce meczu może mieć to znaczenie.