• Dutch Users

  Ik ben nieuw in OSM wereld. Ik zou graag wat hulp willen.

  1. Ik zou graag willen weten waar Alg (algemeen) voor staat als we het hebben over spelers attribute. Wat houdt dat precies in en hoe belangrijk is Alg? Welke positie profiteert hier het meest van en welke minder?

  2. Ik heb nu een jaar contract bij mijn huidige club. Mag ik daarna blijven als ik mijn doelstelling behaal?

  3. Ik krijg telkens een error als ik mijn email wil bevestigen en nee mijn email is niet in gebruik. Wat moet ik doen?

  4. Worden spelers attribute lager naarmate de spelers ouder worden?

  Alvast bedankt allemaal!

 • Dutch Users

  Ik zie nu dat Alg gewoon een gemiddelde is van Aanval en Verdediging, maar dat is toch geen attribute? Beetje raar maar goed.

  1. Ik zie bijvoorbeeld niks specifieks over posities. Is alles gewoon Mid of hebben we ook middenvelders rechts/centraal etc?
 • Dutch Users

  1. Ik moet ook specialisten opstellen. Waar moet ik naar kijken? Ik zie alleen basic attributes. Ik kan daar weinig van opmaken.

  1. Nee na 1 seizoen houd het altijd op en kun je een nieuwe competitie kiezen. Getransfereerde spelers, getrainde spelers, stadion upgrades en geld ben je dus kwijt. Na een seizoen krijg je wat Bosscoins terug voor de behaalde managerpunten. (1 per ???).

  2. Uit een reply op een ander e-mail verificatieprobleem door FC Eddie: Stuur even een mailtje naar NL.support@onlinesoccermanager.com en leg even uit wat er fout gaat. Hopelijk kunnen ze je daar verder helpen ondanks de problemen.

  3. Nee oudere spelers krijgen bij trainen wel veel minder % erbij. Train dus vooral jonge spelers <23 jaar.

  4. Links, rechts en centraal maakt niet uit. Wel is het zo dat als je bv zoek de vleugels speelt je beter rendeert met backs met hoge aanvalswaarde. Verder is het vooral zelf uitvinden welke tactiek het beste werkt.

  5. Voor specialisten staan al tips aangegeven als je ze moet slecteren. Een van je oudere beste spelers als aanvoerder, hoge aanvalswaarde voor vrije trappen en penalties en corners meestal een minder anvallende middenvelder.

  Veel succes!


 • @zlaraki_nl Zijn hiermee je vragen beantwoordt? Of moet er nog iets verder uitgelegd worden?