Pomocy
-
Witam, dołączyłem do pewnej prywatnej ligi za pomocą linku od kolegi, wybrałem klub, zatwierdził mnie, wpisałem nazwę użytkownika i zacząłem grę (wszystko robiłem na telefonie poprzez aplikację). Musiałem odinstalować aplikację, po zainstalowaniu jej nie wiem jak wrócić do tamtej gry, nie mam jak wybrać mojego klubu i konta, co robić?
-
Nic nie zmieniałem, hasła nie pamiętam, bo mi się wydaję że jakoś bez hasła to robiłem, bez emailu też, jak wpisywałem w przypomnij hasło wszystkie moje które znam to na żaden nie przyszło resetowanie hasła.
-
@agdsgyzgz może wchodzisz przez fejsa ???
-
@agdsgyzgz Poszykaj wiadomości w folderze spam. Jeśli nie masz na żadnym koncie to spróbuj jeszcze raz wysłać. A może źle maila wpisałeś?
-
Nie, nie wchodzę przez fejsa. Co do emailów, to zakładając konto żadnego nie podawałem (tak mi się wydaję), więc nie wiem na który miałoby przyjść, wszystkie dokładnie sprawdziłem i nic. Napisałem do supportu na email, może odpiszą.
-
Ja też odpisałem, tylko z tym email nie wiedziałem co wpisać, bo skoro nie podawałem emailu podczas robienia konta to skąd go wezmę? Poza tym nawet nie wiedziałem, że to Wy się tym zajmujecie.
-
Zamykam temat.