Mundial-czas zacząć
-
Sensacja w pierwszym meczu grupy D
-
@toomanyways Argentyna jest cienka i daleko nie zajda w tych mistrzostwach
-
@daroo933 said in Mundial-czas zacząć:
@toomanyways Argentyna jest cienka i daleko nie zajda w tych mistrzostwach
Jeszcze nie ma co wyrokować , to był dopiero pierwszy mecz.
Fakt ,trochę mnie wynik tego meczu rozczarował , gdyż poza Reprezentacją Polski oczywiście , kibicuję Argentynie .
-
Blame on Sampaoli!
4231 vs Iceland? 2 defensive midfielders? For what? To receive a goal at first attempt?
Mena? Higuain join in '80 min? Dybala not at all? -
Na razie pierwsze koty za płoty w MŚ'18 - jeszcze wszystko jest możliwe .
-
@toomanyways raczej niespodzianka niż sensacja a patrząc na eliminacje to Islandia wygrała grupę przed Chorwacją, a awans Argentyny do końca nie był pewny
-
-
No i następna niespodzianka. Niemcy przegrywają z Meksykiem
-
@ToomAnyWays Genialny plan taktyczny Meksyku .
Może jeszcze jedna niespodzianka będzie , bo Brazylia - Szwajcaria -
Nie wiem jak wam, ale mnie te mistrzostwa bardzo się podobają Każdy mecz ciekawy i nigdy nic nie wiadomo do końca
-
@cezarro
Nie no źle nie grali -
@byku-duma-warmii said in Mundial-czas zacząć:
@cezarro
Nie no źle nie graliracja , że grali "źle" to mało powiedziane , grali bardzo źle , a błąd obrony przy bramce na 0-2 wręcz katastrofalny ,żeby nie powiedzieć dziecinny . Teraz mamy drugi mecz z Kolumbia ,która też stoi pod ścianą po porażce z Japonią , więc zagra jak o życie. Mamy przerąbane
-
@cezarro nic nowego redaktorki niemoty z nich przed czasem faworytów robią a to szmaciarze i nic więcej a gra beznadziejna jakby pierwszy raz ze sobą grali dno i wodorosty i będzie jak zawsze drugi mecz o wszystko a trzeci o honor i do domu na pieszo powinni wracać