Mundial-czas zacząć
-
Blame on Sampaoli!
4231 vs Iceland? 2 defensive midfielders? For what? To receive a goal at first attempt?
Mena? Higuain join in '80 min? Dybala not at all? -
Na razie pierwsze koty za płoty w MŚ'18 - jeszcze wszystko jest możliwe .
-
@toomanyways raczej niespodzianka niż sensacja a patrząc na eliminacje to Islandia wygrała grupę przed Chorwacją, a awans Argentyny do końca nie był pewny
-
-
No i następna niespodzianka. Niemcy przegrywają z Meksykiem
-
@ToomAnyWays Genialny plan taktyczny Meksyku .
Może jeszcze jedna niespodzianka będzie , bo Brazylia - Szwajcaria -
Nie wiem jak wam, ale mnie te mistrzostwa bardzo się podobają Każdy mecz ciekawy i nigdy nic nie wiadomo do końca
-
@cezarro
Nie no źle nie grali -
@byku-duma-warmii said in Mundial-czas zacząć:
@cezarro
Nie no źle nie graliracja , że grali "źle" to mało powiedziane , grali bardzo źle , a błąd obrony przy bramce na 0-2 wręcz katastrofalny ,żeby nie powiedzieć dziecinny . Teraz mamy drugi mecz z Kolumbia ,która też stoi pod ścianą po porażce z Japonią , więc zagra jak o życie. Mamy przerąbane
-
@cezarro nic nowego redaktorki niemoty z nich przed czasem faworytów robią a to szmaciarze i nic więcej a gra beznadziejna jakby pierwszy raz ze sobą grali dno i wodorosty i będzie jak zawsze drugi mecz o wszystko a trzeci o honor i do domu na pieszo powinni wracać
-
@cezarro mnie zastanawia czy ta bramka na 2-0 powinna być uznana z racji wejścia zawodnika Senegalu akurat w takim momencie gdy miał on sposobność strzelenia bramki, dla mnie taka sytuacja nie powinna mieć miejsca na tak poważnym turnieju, nie zmienia to faktu że nasi zagrali źle i teraz będą mieli przerąbane
-
Żenada to mało powiedziane.Nie było w tym meczu lidera,nikogo kto pociągnął by "zespół" Polski do walki .Mało tego,tak naprawdę nawet sytuacji za wiele sobię nie stworzyliśmy na tle ,nie oszukujmy sìę średniej klasy rywali.Moja kobitka dobrze mi mówiła żeby nie oglądać tefo spotkania.Pozostanie mi nadal kibicować Argentynie, niezależnie jak będą grać