Mundial-czas zacząć
-
@toomanyways Jak chcieli awansować jak przebiegli na boisku najmniej kilometrów ze wszystkich reprezentacji? Nie wygrywa się meczów na stojąco .
-
@toomanyways said in Mundial-czas zacząć:
Przynajmniej wygraliśmy ostatni mecz. Nie było porywającej gry, ale przynajmniej "mecz o honor" wygralismy. Chociaż to co Japonia odwalała w końcówce to śmiech na sali
Japonia to jedno, ale co nasi odwalili to woła o pomstę do nieba.
-
Francja - Argentyna 4:3 !!! Jestem rozczarowany z powodu odpadnięcia Albicelestes,ale jednocześnie dumny z postawy ulubionej ekipy.Obydwie ekipy zafundowały spektakl na miarę mistrzów.Brawa,ogromne brawa za świetne widowisko.
-
@huzar-shakir Chyba do tej pory najlepszy mecz na mundialu
-
@dovco_handf said in Mundial-czas zacząć:
@huzar-shakir Chyba do tej pory najlepszy mecz na mundialu
Możliwe, ciężko stwierdzić jeśli nie licząc półtora spotkań z "udziałem" Polaków oraz pół meczu Argentyny z Islandią nie ogląda się MŚ
-
Dla mnie to najlepszy mecz Mistrzostw Świata, jednak liczę na jeszcze lepsze
-
@daroo933 said in Mundial-czas zacząć:
No i Hiszpania papa kto się spodziewał?
Ja stawiałem na Rosję w tym meczu, wiadomo gospodarze to i ściany im pomagają i frekwencja na zawodach większa jak lokalni nie odpadają ciągle
-
Mega mistrzostwa nam się trafiły
-
@byku-duma-warmii Dużo niespodzianek
-
@dovco_handf
Dzięki temu tak fajnie się ogląda -
Wczorajszy comeback Belgii to było coś
-
@toomanyways racja ale jak Japonia narobiła im tyle problemów to co może zrobić Brazylia ?
-
@marcin657827 na pewno nie będzie można narzekać na nudę
-
@toomanyways
Fella gość od zadań specjalnych nie tylko w Manchesterze United, ale również w Belgii -
Nawalka nie będzie już trenerem, co o tym sądzicie? Według mnie był dobrym trenerem i ciężko na dziś o lepszego od niego (zagraniczni odpadaja, za długa aklimtyzacja z Reprezentacja i wgl) wydaje mi że to nasze pseudogwaizdy powinny odpasc, i śmiem nawet powiedzieć że oprócz Krychowiaka, Piszczka i Cionka także Lewandowski powinien wypaść z kadry, moim skromnym zdaniem na mistrzostwach nie pokazał nic oprócz hedden shoulders, o wiele wyższy poziom zaprezentował choćby Grosik czy Rybus
-
@łukasz-wierzbowski Proponuję Wengera
-
@łukasz-wierzbowski
Teraz to tylko i wyłącznie trener zagraniczny, bo raczej ciężko będzie znaleźć trenera w polsce, który poradzi sobie z presją ME i MŚ. -
Chodzą ploty że Gianni De Biasi może objąć naszą reprę.