Waarom geen open transfers

  • Dutch Users

    Waarom kun je niet in alle competities kijken om spelers te kopen? Nu heb je altijd dezelfde spelers op de transferlijst. En ook de scouts blijven met dezelfde namen komen. Maak het gewoon open zodat iedereen zelf kan kiezen..

  • Moderator NL

    @lnaardem_nl
    Op de transferlijst staan random spelers uit diverse competities. Het land en de waarde van de spelers die in de competitie zitten, hebben daar wel iets mee van doen. Wanneer je in een competitie zit waarin veel spelers 60-69 zijn, zullen er in het nagenoeg geen spelers voorkomen die een rating van 90 hebben. De spelers op de tl worden voor zoveel mogelijk aangeboden op het niveau waarin de competitie zich bevindt of net er boven.
    Ik denk dat het eerder toeval is dat je een speler vaker op de tl ziet staan.
    Zou je anders screens kunnen plaatsen van diverse transferlijsten?

    De spelers waar je scout mee terugkomt, zijn spelers die passen binnen de selectie die je gekozen hebt. Als je vaker dezelfde selectie zet, kan het zijn dat een speler (wanneer deze niet gekocht is in de competitie) meer dan eens in de scout te vinden is. Daarnaast is niet ieder land op deze aardbol meegenomen waaruit je kan scouten. Er zijn opties genoeg, dus is het een beetje overbodig om alle spelers uit 200+ landen beschikbaar te maken.

    Uiteraard ligt het dan ook nog aan de breedte.
    Om een voorbeeld te noemen: Backs jonger dan 25 en een rating van 90+ zijn schaars. Tussen de 80-89 is er dan wel meer keus.