[Grupy] Bitwy...
-
@Byku-Duma-Warmii Nie będziemy was mścić.My gramy swoje ,wy swoje.Mam nadzieję,że nie przyniesiemy wstydu.
-
@huzar-shakir Po prostu nokaut wieczoru To nasza pierwsza bitwa, wypadliśmy słabo, wręcz katastrofalnie ale będziemy wyciągać wnioski. Nie poddajemy się
-
@Marcin657827 Musisz patrzeć jak kto gra i czy umie zrobić solidną drużynę bo to jest podstawa w bitwie. Musisz ogarnąć kto gra najlepiej spośród twoich i z nich wybierać skład
-
@Marcin657827 Nic tylko skopiuj się razy 4:)
-
cud nad "Wisłą"...dla Triariusa...Szkoda...
-
@huzar-shakir OSM mnie okradł, i to dość brutalnie. Zrozumiałbym jeszcze remis, ale porażka???
-
@ToomAnyWays said in [Grupy] Bitwy...:
@huzar-shakir OSM mnie okradł, i to dość brutalnie. Zrozumiałbym jeszcze remis, ale porażka???
ostatnimi czasy jest bardzo dużo takich wyników, więc mogli coś majstrować przy silniku..
-
@ToomAnyWays It's happens very often. Just 2 my results from Husaria Cup... I don't see problem it this situation
-
-
@Stefan-Joptwojmać
Oby szybko to naprawili, bo nikt nie chce, żeby mu się przydarzały takie wpadki, w meczach, w których zazwyczaj odniósł by zwycięstwo. -
-
Juz tylko nieco 100 straty do rywala.Nie jest źle.Bywaliśmy w trudniejszych tarapatach.Z transferami też aż tak bardzo nie odbiegamy od @Triarius i jego kolegów:)
-
-
Prowadzimy:)
-
@huzar-shakir
Oby tak do końca Panowie -
@Byku-Duma-Warmii łatwo nie jest.Dzisiejsza kolejka wiele zmieniła.Nie dość,że gonimy z progresem to i z wynikiem zrobiliśmy różnicę.Na plus dla nas co cieszy.
-
@Byku-Duma-Warmii Panowie i Panie
-
@ToomAnyWays
A tak sorka za pomyłkę