[Grupy] Bitwy...
-
@dovco_handf said in [Grupy] Bitwy...:
@suchy998 TY dajesz radę :ok_hand_tone2:.
@suchy998 tu było wielu których uważano za przyszłość polskiego OSM ,niestety odplyneli wraz z... Falą
Ty tak jak napisał Jerzy dasz radę.
-
@marcin657827 dobra robota kolego.powodznia w MPG
-
Niestety towarzyska bitwa z Brazukas nie poszła po naszej myśli
@benito1001 said in BITWY: -
@toomanyways Nie wszystko zawsze wychodzi, zdobyte doświadczenie - bezcenne .
-
@toomanyways jest to świeża grupa ale grać potrafią, stoczyliśmy z nimi trudną bitwę
-
Jutro zaczynamy
-
@toomanyways Więc gracie pierwsi w nowej bitwie - brawo Relacjonuj nam to proszę, żebyśmy wiedzieli jak to wygląda ten nowy pomysł na bitwy grup pod egidą GB .
-
@dovco_handf Jasne, jutro zaczynamy pierwszą kolejkę to dam znać co i jak
Na razie z tego co zauważyłem to gramy hiszpańskimi drużynami, drużyny dostajemy losowo - my dostaliśmy Real M., Valencię, Sevillę, Athletic i Real B., a przeciwnicy Barcelonę, Athletico, Villarreal, Real S. i Celtę. Transfery robimy normalnie. Gramy tylko 10 kolejek, wszystkie z przeciwnikami. Rywali trafiliśmy słabych, więc o zwycięstwo raczej nie mamy co się martwić -
@toomanyways
Ligę też samemu można sobie wybrać ? -
@byku-duma-warmii Z automatu się dostaje ligę, tak samo jak drużyny, tylko cele tych drużyn są takie jak w normalnej lidze.
-
@toomanyways
To trochę słabo, dostaje się mocną drużynę i zero frajdy z budowania kadry, co jest jedną z fajniejszych rzeczy w bitwach. -
@byku-duma-warmii No ja dostałem Real, tam nie ma co budować
Ale w 10 kolejek to wiele się nie zrobi. -
@toomanyways
To już nie ta sama bitwa co kiedyś -
-
@toomanyways
Idealnie pasuje -
@byku-duma-warmii @ToomAnyWays Chcieli stworzyć całkiem nowy rodzaj bitew i udało im się. To trzeba im przyznać .Ciekawie jak z rankingiem? Czy te bitwy będa gdzies odnotywowane w historii i liczone do rankingu? I gdzie byłby on widoczny?
-
@dovco_handf
Zobaczymy jak z tym będzie. -
@dovco_handf jest tam coś takiego jak historia bitew.
-
@toomanyways Możesz zrobić do tej historii bitew screena, żebyśmy zobaczyli jak to wygląda przed zakończeniem waszej pierwszej bitwy?
-
Jak na razie to wczoraj była pierwsza kolejka. Powiem szczerze że rywale nas trochę zaskoczyli, ale mam nadzieje ze następne kolejki będą nasze
Ja wygrałem 2-0 u siebie z Celtą.