[Grupy] Bitwy...
-
jaki wynik?
-
@huzar-shakir o piwo 5% wygrywa PL, patrząc na tabelę z progresami .
-
@Dovco_HandF jasne pełne:D
-
@huzar-shakir
Też się z tego powodu cieszę
Brawa należą się dla niego -
@kuba-fala 1107-865 dla PSG??widać rywale wzięli się za robotę.
-
-
Brawo PSG :clap_tone2: Oby tak dalej
-
@huzar-shakir Nie każdy ma każda dobrą taktykę. Na MP wystarczy 3-4 na bardzo dobrym poziomie ... Niestety bitwy i ligi grupowe lub grę z na dobrym poziomie nie zawsze się uda i do tego trzeba umieć grać na kilku frontach
-
@huzar-shakir
To tylko bitwa towarzyska, więc nie ma co płakać nad wynikiem, nie gramy najmocniejszym składem, bo mamy jeszcze drugą bitwę i trzeba było podzielić się na dwie bitwy, choć żadnych wymówek nie szukam. -
@Byku-Duma-Warmii To po co gracie bitwę? Dla mnie to wymówka. Ale jeszcze daleko do końca, zobaczymy jak będzie. hehe
-
@Byku-Duma-Warmii Dlatego bitwy towarzyskie są po to,żeby sprawdzić przydatność niektórych graczy.Ja to rozumiem.Spokojnie.Piszę o tym co widzę.Po prostu.Dziwię się jednak Jakubowi.Taki wytrawny gracz w bojach bitewnych,mający na koncie zwycięstwa nad kilkoma klasowymi rywalami...Słabiutko.No,chyba,ze Kuba szuka podczas bitew taks;D
-
@huzar-shakir Myślisz, że w PSG jest inaczej... W PSG chyba grają pierwszą bitwę kalka301 i krystian160611994
-
@huzar-shakir Oj będzie będzie
@Damiś27 Nie wywyższaj się nad innymi , bo awans grupowy dzięki fartowemu awansowi do finału w którym nawet graczy nie zmieniasz w składzie xDD -
@CorreThe Serio?
- Nie wywyższam się.
- Kto awansował do finału (fartowemu)? Ja? Sorry, gram jak umiem i się staram, to jak gram to moja sprawa. Gram tak jak przyjąłem strategię na MP.
- PSG to moja była grupa więc podchodzę do tego emocjonalnie.
- Wiem kto z PSG robi postępy i jak grają itp.
-
@huzar-shakir
To jeszcze przed Młodymi Wilkami było PSG? -
@huzar-shakir Nie wiedziałem Fajnie Tworzą ją dobrzy gracze teraz czy wcześniej, ale zależy jak oni wykorzystają szansę i jak się rozwijają. Mam nadzieję, że kilku fajnych menadżerów z PSG wykluję się
-
@Michal_ACM A no było.Wilki?Jiz zapomniałem o tej"grupie";D