[Grupy] Bitwy...
-
@huzar-shakir A ja wiem? Jak coś będzie wiadomo, to będzie o tym informacja na forum. Na razie ludzie żyją świętami, potem Sylwestrem i dopiero potem będziemy myśleć o MPG .
-
@Dovco_HandF Czas leci nieubłaganie.Kończy się finał IMP.My gramy kolejną bitewkę,bo już 26 grudnia start z Galatasaray.Dodatkowo Husarya Cup...mało tego czasu pozostało.
-
@huzar-shakir To dobrze, że nie ma stagnacji i ciągle się coś dzieje. Ja bym tak chciał przez całe 12 miesięcy w roku. Jedna impra się kończy - to my lecim na drugą, a potem trzecią itd.
-
oczywiście,dlatego gramy już w święta.planowo z turasami mieliśmy cykać 25 grudnia jednak należy złapać tchu po wyżerce:D
-
@Dovco_HandF Zgadzam się PSG i akademi są ludzie z dużym potencjałem. Jeśli chodzi o PSG każdy gracz podnosi swoje umiejętności. Przykładem jest @kalka301 i ja grając tam nikt na nas nie stawiał w MP, dziś gramy w finale MP oraz ja trafiłem do PE. Do tego jeszcze jest PSG silniejsze po połączeniu
-
@Damiś27 Mnie zawsze cieszy rozwój i kreatywność. Nie cierpię marazmu, stagnacji, pesymizmu i trollowania na forum :thumbsdown_tone2: I silniejsze grupy, tym silniejsi menadżerowie w OSM. Taka jest prawda.
-
@Dovco_HandF Na razie nie jesteśmy mocni,ale może w przyszłości.Kto wie.czas pokaże.Bitewka z Galatasaray nieco zweryfikuje to wszystko.Rywal mocny,ale na pewno będziemy cisnąć na max.Ja na pewno,podobnie liczę na nowych kolegów.
-
Takie tam ostre baty zebrane od grupy Idios Assassins Jutra na szczęście dobiega końca ta bitwa.
-
@Byku-Duma-Warmii
grubo -
@borynos
Niestety pokazali nam nasze miejsce w szeregu -
Jak u was było z monetami ,bo w transferach was głównie załatwili,niestety teraz kasa odgrywa w bitwach główną role ,nie masz monet ,nie masz transferów ,przegrywasz bitwę taka prawda,nie pomoże żaden cudowny menago super taktyki jak zagra z drużyną która go wyprzedza składem o lata świetlne.
-
@Byku-Duma-Warmii Niestety musicie pogadać 2 bitwy i mało niestety progresu. Żeby grać na najwyższym poziomie trzeba mieć około 1000 progresu. Takiej różnicy żadną taktyką nie nadrobicie w grupach nie grają ogórki....
-
@sniki26
Powiem Ci, że nie wiem jak było, bo nie grałem w tej bitwie, ale wydaję mi się, że oni bardziej korzystali ze skauta niż my. -
-
@huzar-shakir
Wydaję mi się, że się nie mylisz -
@Byku-Duma-Warmii Mogliście objawienie roku wystawić.byłoby ciekawiej...:D
A tak na poważnie,Rywale mocni,sam nie wiem,czy,o ile zagramy z Idas(strach się bać:)) to wpierdut takiego samego nie bedzie.
-
@huzar-shakir
Masz rację oni są bardzo mocną ekipą. -
@Byku-Duma-Warmii nasi rywale też,ale jakby chyba nas olewają..