Rpg w stylu piłkarskim
-
Witam
co wy na to aby zrobic nowom grę rpg w stylu piłkarskim co wy na to?
-
@dragonos Co to by miało być?
-
@kalka301 said in Rpg w stylu piłkarskim:
@dragonos
Nie, że sie czepiam ale słowo "nowom" zle napisałeś kolego :), chyba chciałeś napisać nową ?dragonos to człowiek nieprzeciętny i jest nam znany z tego, że nie przykłada się do ortografii. To nasz taki forumowy Ernest Hemingway, najbardziej znany dyslektyk w OSM. Znacie najsławniejszych dyslektyków na świecie? Nie? Zerknijcie TU, a szok wami zawładnie jak gęsta mgła angielskim wrzosowiskiem w dżdżysty dzień.
-
@Dovco_HandF
Nie wiedziałem -
@kalka301 Nie przejmuj się, wielu nie wie.:projector:
-
@Dovco_HandF
To miałą by byc gra w stylu kornel 5( link w opisie):http://darmowe-gry.pl/korner-5/
tyle że gra ktorom myslę bedzie miała 2 drogi solowom oraz druzynowom
solowa to tryb zdecydowanie na singla(z trybem coop lub opconalnym multi
na tomiast druzynowa to multiplayer.
mi chodzi o to aby karzdego swojego piłkarza ubierac nowe stroje(daje extra atrybuty)nawadniac i zmacniac(boost expa i przychodów) a nawet wysyłac na mecze towarzyskie i trning (minimalne permamenty staty) no i nie tylko ale reszta to wy musicie wymysliec razem lub......sam powiem co wpadnie mi do glowy
-
Jak już zrobisz tę grę to daj znać :thumbsup_tone1: potem sprzedaj za gruby hajs i wydawaj te pieniądze do końca życia
-
@Michal_ACM zle mnie zrozumiales myslalem ze ty czyli ta fima stworzy tą gre?
-
@dragonos said in Rpg w stylu piłkarskim:
@Michal_ACM zle mnie zrozumiales myslalem ze ty czyli ta fima stworzy tą gre?
To niemożliwe. OSM nie stworzy konkurencji... dla OSM. Przykro mi. My wszyscy myśleliśmy, że ty masz pomysł jak coś takiego stworzysz.
-
@maloba said in Rpg w stylu piłkarskim:
Coca cola i Pepsi
Rywalizacja między Coca-Colą a Pepsi trwa już od ponad wieku. Przyjmuje różne oblicza i formy. Punktuje raz jedna strona, raz druga. Jednak do rozstrzygnięcia tego legendarnego już pojedynku gigantów wciąż daleko, a obie marki mają całe zastępy swoich wiernych fanów.
O wojnach między oba trunkami pisze Wikipedia: Wojny colowe
Wynaleźli je różni ludzie i od tamtej pory ze sobą walczą o udział w rynku. -
@Dovco_HandF w tym jest sens w rywalizacji . dac ludziom wybor , ludzie lubia miec wybor . lubia decydowac . takze gdyby OSM mialo brata , tylko wiadome musialo to by byc cos inne nowego co przyciagnie , zainteresuje . wtedy ludzie by zdecydowali w co chca grac a wielu pewnie gralo by w obydwie
-
@maloba Niestety oni nie myślą w ten sposób co ty. Mają nieskomplikowane założenie: dysponują relaksującą grą, w którą grają miliony na całym świecie, gdzie w wiele innych menadżerów piłkarskich on line gra po kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy. Więc po co robić sobie pod bokiem konkurencję? Absolutnie nie widzę sensu. Wybacz, ale twoja argumentacja do mnie nie dociera, nawet po mocnej, orzeźwiającej kawie
-
@Dovco_HandF Twoja do mnie tez , ale to nie o to chodzi jestesmy malymi pionkami i mozemy sobie co najwyzej pogdybac .
-
@maloba said in Rpg w stylu piłkarskim:
@Dovco_HandF Twoja do mnie tez , ale to nie o to chodzi jestesmy malymi pionkami i mozemy sobie co najwyzej pogdybac .
Co racja to racja
-
@Dovco_HandF ale mozna sprobowac poza tym na konsoli jeszcze to nie bylo wiedz mozna sprobowac i sie przekonac kto ma racje?