Mes que un club :)
-
Temat stworzony dla kibiców "Dumy Katalonii"
Według "Mundo Deportivo" działacze Barcelony podczas zimowego mercato postarają się o zakontraktowanie zaledwie 18-letniego Matthijsa de Ligt'a. Osobiście uważam to za dobre posunięcie, interesuje się nim kilka europejskich potęg. Z pewnością klub chce uniknąć sytuacji podobnej do tej z Davinsonem Sanchezem, który zasilił szeregi Tottenhamu. Warto wspomnieć, że do klubu już po MŚ w Rosji trafi Yerry Mina.
-
Barcelona B-Huesca 0:2
Hernández (51’ i 61')
Przeciętny mecz wychwalanego ostatnio Arnáiza, nie widziałem dzisiaj tego błysku, który pokazuje od początku kampanii. Na plus z pewnością występ Costasa, w mojej opinii mimo utraty dwóch bramek najlepszy zawodnik na boisku, zapobiegł kilku groźnym sytuacjom.
-
Czekam Barcelona B dostała się do LA Liga.
-
@rybusmaster Nie ma takiej fizycznej możliwości, nawet jak zajmą miejsce na awans to i tak zostaną na zapleczu, takie są zasady. Wyobraź sobie co mówiliby kibice Realu przed meczem Barcy B z główną drużyną XD
-
Dobry temat... sam jak sympatyk Barcy chciałbym oczekiwać od tego wątku ciekawostek codziennych na temat Barcy, wyników pierwszej, drugiej drużyny, linków do bramek
Powodzenia -
Skrót spotkania z Huescą.
Leon Goretzka nie trafi do Barcelony? Według hiszpańskich źródeł zawodnik preferuje przenosiny na Wyspy Brytyjskie. Osobiście pasuje mi rozwiązanie transferu młodego Niemca do Liverpoolu, co odblokuje możliwość zakontraktowania Coutinho.
-
@łukasz-kowalski said in Mes que un club :
Dobry temat... sam jak sympatyk Barcy chciałbym oczekiwać od tego wątku ciekawostek codziennych na temat Barcy, wyników pierwszej, drugiej drużyny, linków do bramek
PowodzeniaPopieram , temat o Barcy to bardzo dobry pomysł :thumbsup_tone3:
-
@pepguardiola-fcb
Co do Davinsona-nie pamiętam dobrze,ale chyba zgłaszała się po niego Barca czy Real? I odrzucił propozycję,a później poszedl do Totków. Sprostujcie mnie jeśli się mylęDwa lata temu padła ta piękna brameczka. Oj brakuje tej magii na Camp Nou
-
@pimus1910 Davinson właściwie od samego początku pobytu w Ajaxie był przymierzany do Barcy jednak Barcelona nie chciała za niego płacić 40 mln
-
Arda Turan na 99% opuści Barcelonę w zimowym okienku transferowym. Rozmowy z Galatasaray są w zaawansowanym stadium, na przeszkodzie stoi głównie wysoka pensja zawodnika, bowiem inkasuje on aż 8 milionów euro za sezon.
-
Według informacji "Sportu" jednym z celów Barcelony w zimowym okienku będzie wzmocnienie formacji ataku. Poszukiwany jest zawodnik który będzie mógł czasem występować w podstawowej jedenastce a jego cena nie przekroczy 40 mln euro. Macie swoich kandydatów?
-
@pepguardiola-fcb Przy obecnym rynku transferowym za średniego napadziorow trzeba dać od 15-40 mln a za dobrego powyżej więc nie wiem co oni liczą wziaz chyba że trafi im się perła typu Messi
-
Nabil Fekir :flag_fr: pod baczną obserwacją skautów Barcelony od początku sezonu! 24-letni zawodnik jest motorem napędowym Lyonu, zdobył 11 bramek w 11 występach ligowych w tym sezonie oraz 1 trafienie w Lidze Europy. Jest brany pod uwagę w przypadku niepowodzenia transferu Coutinho :flag_br: oraz Eriksena :flag_dk:. Potencjalnie trzeba będzie na niego wyłożyć ponad 50 mln euro.
-
Obszerny skrót spotkania z Leganes.
-
Barcelona zna już cenę za Mesuta Özila :flag_de: . "Kanonierzy" za 29-letniego Niemca będą oczekiwać kwoty w okolicach 20 mln euro. Kontrakt byłego zawodnika Realu Madryt wygasa już w czerwcu kolejnego roku, więc będzie to ostatnia szansa na gotówką sprzedaż dla Arsenalu o ile piłkarz nie przedłuży umowy.
-
Ja bym stawiał na Gerarda Deulofeu, tyle co się ograł, to się ograł... teraz niech poczuję znów Barce.
Widać po nim czasem niesamowity talent, może to nie Messi ale może być perełka.
Jeśli nie pierwszy skład, to pierwszy rezerwowy. -
@łukasz-kowalski Deulofeu to wielki talent, ale na skrzydło, Barcelonie brakuje rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia
-
z tego co pisałeś, szukają kogoś do ataku, czyli skrzydło... Suarez jest nie do ugryzienia na razie
-
@łukasz-kowalski Do ataku też, aczkolwiek to nie jest taki priorytet.
-
Kadra na Valencię
Bramkarze: ter Stegen :flag_de: Cillessen :flag_nl:
Obrońcy: Semedo :flag_pt: Jordi Alba :flag_ea: Digne :flag_fr: Umtiti :flag_fr: Vermaelen :flag_be: Aleix Vidal :flag_ea: David Costas:flag_ea:
Pomocnicy: Rakitić :flag_hr: Busquets :flag_ea: Denis Suárez :flag_ea: Paulinho :flag_br: Iniesta :flag_ea:
Napastnicy: Luis Suárez :flag_uy: Messi :flag_ar: Deulofeu :flag_ea: Paco Alcácer :flag_ea: