Gry poza OSM :)
-
Far Cry 5 to według mnie mocny kandydat do tytułu Gry Roku. Podoba mi się też, że z grze postacie są cyfrowymi odwzorowaniami realnych aktorów i twórcy z tego korzystają organizując social eventy, np. Meet the Father gdzie fani i dziennikarze mogli się spotkać z aktorem, na wzór którego odtworzono Josepha Seeda.
Szkoda, że nie mam PC pod takie gry -
Gdyby ktoś chciał sprawdzić gierkę Albion Online to przesyłam wam klucz, który da wam tydzień czasu na zapoznanie się z grą. Wystarczy tylko założyć konto na stronie www.albiononline.com i wykorzystać ten kod: FJYK2FZAH6T6HQRQU9Y7HETQT Jeżeli gra wam się nie spodoba, nic nie tracicie:)
-
@mihau1878 są jakieś polskie drużyny w cs na iemie?
-
@szpilka134 to fajnie teraz gram w Assasin creed odyssey również świetna gra stąd mniej czasu na osm
-
Ktoś poleca jakieś gry? Gram narazie w lola world of tanks żadko ale czasami cs no i oczywiście osm
-
@szpilka134 said in Gry poza OSM :
Ktoś poleca jakieś gry? Gram narazie w lola world of tanks żadko ale czasami cs no i oczywiście osm
Zależy jaki gatunek Cię interesuje, sądząc po Twoich gierkach to poleciłbym Ci Albion Online jeżeli potrafisz sam dobrać sobie content w grze, a jeżeli nie to po prostu dołącz do jakiejś gildii. Kiedyś sporo grałem.. teraz niestety, ale czasu nie mam.
-
@stefan-joptwojmać ok dzięki
-
Znalazłem ostatnio spoko gre nazywa się apex legends jest to battle royal w 72 godziny od premiery zdobyła 10 milionów graczy teraz jest ich ponad 10 milionów
-
@szpilka134 apex legend wygląda fajnie, oglądałem stream izaka. Chętnie w nią zgaram
-
@szpilka134 chyba nie ma w tym roku. Polska scena ostatnio w kryzysie
-
Zacząłem znów grać w ... DSJ3
-
@huzar-shakir to się nigdy nie starzeje