World Sub Cup (Polska)
-
Nie słucham kogo proponujesz bo to nie jest koncert życzeń, ale najpierw wybór selekcjonera ,było coś o tym na forum bo jestem co dziennie i nie znalazłem takiego tematu ,wy sami jakoŚ wszystko organizujecie i to na forum pomocy przeciez to nie tam ma byc ten wątek A POTEM ZDZIWIENI BO NIKT SIE TYM NI ZAJMUJE !!! I rozmawiacie z Łukaszem i co niby to wystarczy Łukasz powie tak i tak ma byc no sorry jak tak to nie mam pytan grajcie sobie sami ale nie jako kadra Polski OSM nawet B czy młodzieżowa
-
miło byl mieć jakoś szanse ale teraz to nawęd nie wiem czy mam juz jest sens jak tak samo nienadaje sie jak @Łukasz Wierzbowski
nie mam się czym pochwalić jakimś osiągnięciami a no i jestem z PAM czyli skreślam sie 2 razyDziękuje i życze miłej rywalizacji :dagger:
-
Dużo tutaj kłótni się wywiązało, ale moim zdaniem podstawowym kryterium wyboru kadry młodzieżowej powinno być doświadczenie bitewne, bo przecież mecze reprezentacji toczą się w formie bitew. To powinien być podstawowy czynnik decydujący o doborze kandydatów do kadry młodzieżowej. Poza tym o wyborze powinny decydować bardziej sukcesy grupowe niż indywidualne, bo takie MP czy MPP nie są wyznacznikiem umiejętności gry w bitwach.
Abstrahując od tego cieszę się że wreszcie wzięto mnie pod uwagę do gry w reprze. Nawet na to nie liczyłem
-
Panowie, wybraliśmy skład jak na tą chwilę jedynie możliwy.
Ja też bym chciał napisać w wymaganiach obowiązkowe doświadczenie w bitwach.
Jednak się nie da, bo nie mamy tylu graczy z doświadczeniem bitewnym.
Nawet nie mamy czasu na rozegranie meczów towarzyskich
Ja debiutowałem w bitwach podczas MPG, @tristan1982 debiutował podczas tych WCC.
Dobry gracz poradzi sobie nawet w debiucie w bitwach.
Uważam że bez taktyki i transferów(trzeba też mieć monety) nie da się grać. Jednak nie można stawiać taktyki i transferów coś ponad. Bez obu w bitwach nie da się grać - oba to podstawa.
Jednak łatwiej kogoś nauczyć transferów, niż żeby szukał taktyk.
Najmocniejsi gracze zagrają z najmocniejszymi "na papierze' Reprezentacjami.
Pamiętajmy że inne reprezentację też mają ten sam problem. Zresztą w wielu grupach też brakuję graczy do bitw lub poziomu. -
Chcę wyjaśnić wszystkim pewne kwestie. Nie tak dawno była gówno burza na forum odnośnie turniejów takich jak WNT, WCC jednym słowem nieorganizowanych przez twórców gry. Jedyne oficjalne zawody to Mistrzostwa Świata. Wszystkie nieoficjalne turnieje muszą być zakładane na różnojęzycznych forach dzięki uprzejmości danego Personelu. U nas taką zgodę można uzyskać u naszego CM @Dovco_HandF , bo to on jest naszym opiekunem.
-
Zapomnieliście o takim zawodniku jak gorkins. Tyle bitew co on to podejrzewam, że mało kto ma na tym forum. pawelbiniek1 też jest mocny:)
-
@stefan-joptwojmać said in World Sub Cup (Polska):
Zapomnieliście o takim zawodniku jak gorkins. Tyle bitew co on to podejrzewam, że mało kto ma na tym forum. pawelbiniek1 też jest mocny:)
@gorkins nie może grać (nie zapomniałem-sprawdzałem). Grał w Reprezentacji Polski :flag_pl: Wielu graczy odpada - około 30 graczy, bo grało/gra w reprezentacji Polski :flag_pl:
@pawelbiniek1 jest powołany, jednak od niego jeszcze wiadomości nie dostałem.
Wolałbym wiedzieć kto ile może przeznaczyć monet na bitwy żeby wiedzieć jak ułożyć kadry na bitwy. -
W WNT nie grał przecież.
-
@stefan-joptwojmać said in World Sub Cup (Polska):
W WNT nie grał przecież.
@gorkins Jak nie grał?
WNT URU vs POL 2nd stage -
To liczą ze wszystkich czy tylko ostatnich?Oo
-
@stefan-joptwojmać wszystkie (muszę dopytać czy też te co była inna nazwa niż WNT)
-
Ja mogę grać na spokojnie, monet wydam na transfery ile trzeba, na 4 obozy też będzie. Z tym nie ma problemu. Tylko konto najbliższe wolne dopiero 3.12, ale jakby co to mogę zrezygnować, jeśli będzie kolidować z terminem turnieju.
-
@toomanyways to tak samo jak ja
-
@cogito said in World Sub Cup (Polska):
Cisza mi tutaj staruchy To jest Młodzieżowa Reprezentacja Polski i gówniarze OSM-a mają pierwszeństwo stąd takie a nie inne wybory. Dla doświadczonych menadżerów jest WNT.
Który odważny zmienił treść mojego posta To nie są moje słowa. Co to za manipulacja
-
Jeśli dostanę szansę gry, jestem do dyspozycji. Slot trzymam wolny na tą okoliczność, monet też moge poświęcić tyle ile trzeba będzie, nie ma z tym problemu. Dzięki za zauważenie