World Sub Cup (Polska)
-
@martin343
Szkoda, że @Rusewicz nie wygrał meczu u siebie, wtedy szanse na zwycięstwo mocno by się zwiększyły -
@byku-duma-warmii Ja i @Rusewicz mieliśmy duże przewagi w swoich meczach ale OSM chciał inaczej
-
@didierluk
Niestety nie pierwszy i nie ostatni raz z czymś takim się spotykamy -
Rywale opadli z sił, różnice w tabeli są niewielkie - nadal możemy to wygrać :thumbsup_tone1:.
-
@byku-duma-warmii przewaga 70 do 30 i ciągły napór a i tak ledwo zremisowalem. Osm rządzi się własnymi prawami
-
@rusewicz
Mega szkoda , to jest najbardziej denerwujące w OSM-ie -
@dovco_handf said in World Sub Cup (Polska):
Rywale opadli z sił, różnice w tabeli są niewielkie - nadal możemy to wygrać :thumbsup_tone1:.
Hello friend, are you sure you will win the war ?
-
Co z karami w bitwie, że tak się dopytam, bo ostatnio byłem poza tematem?
-
@stefan-joptwojmać Czekam na ostateczną decyzję organizatorów. Potrzebują jeszcze 1-2 dni maksymalnie.
Może krócej, jednak w to nie wierzę w końcu już czekam dni
Szczerze najdłuższe czekanie w historii na decyzję jaką widziałem.... -
@damiś27
Tylko, żeby nie próbowali nas oszukać z tymi karami. -
@damiś27 said in World Sub Cup (Polska):
@stefan-joptwojmać Czekam na ostateczną decyzję organizatorów. Potrzebują jeszcze 1-2 dni maksymalnie.
Może krócej, jednak w to nie wierzę w końcu już czekam dni
Szczerze najdłuższe czekanie w historii na decyzję jaką widziałem....Cisnij ich tam! Kara dla nich i jazda z nimi!
-
@stefan-joptwojmać said in World Sub Cup (Polska):
Co z karami w bitwie, że tak się dopytam, bo ostatnio byłem poza tematem?
Właśnie jaka kara, ja lekko nie w temacie
-
@toomanyways
@dovco_handf said in World Sub Cup (Polska):@suchy998 said in World Sub Cup (Polska):
@didierluk lubię wyzwania
Jeszcze jest walka o kary za przedwczesne transfery. Nasze 3 i Turków: 15. Turcy nie chcą iść na ugodę, sprawę więc rozstrzygnie organizator.
-
@toomanyways od razu transferowali a my czekaliśmy więc na starcie mieli przewagę kadrowa
-
@dovco_handf said in World Sub Cup (Polska):
Jeszcze jest walka o kary za przedwczesne transfery. Nasze 3 i Turków: 15. Turcy nie chcą iść na ugodę, sprawę więc rozstrzygnie organizator.
Jerzy, Błąd organizatora.
Nie sądzę, że to była kara.
-
Błąd organizatora, która doprowadziła do nie równej bitwy.
Mamy prawo domagać się kary. Miał na myśli co innego, ale napisał tak że kara musi być.Mate
Ofiarowałem ci ofertę, gdy zaczęła się bitwa.
Nie zaakceptowałeś.
-
Błąd organizatora, która doprowadziła do nie równej bitwy.
Mamy prawo domagać się kary. Miał na myśli co innego, ale napisał tak że kara musi być.Organizator powiedział, że to nie był błąd.
Ciągle czekamy.
-
@mrtgll33 Oboje patrzymy na interesy swoich kadr narodowych.
Nie mogłem zaakceptować takiej kary. Gdzie jedna reprezentacja ma za to samą większą, a druga mniejszą karę.
Wziąłem pod uwagę że to był błąd organizatora.
Jednak nie mogę schodzić z kary aż tyle, bo skutki tej decyzji są widoczne do dziś.
Pisałem z organizatorem, wiem co on myślał na początku.
Jednak pokazałem mu dowody i zrozumiał swój błąd.
Musimy czekać i zobaczymy jak to rozwiąże.