World Sub Cup (Polska)
-
@daroo933 said in World Sub Cup (Polska):
Zgadzam się ze snikim, śmieszne powołania czym zabłysneli gracze z Akademii tym, że awansowali w lidze retro do finału czy jak? Jedyne sensowne powołania to chyba ToomAnyWays havsky Didierluk Martin Bolesław Chrobry i kilku innych reszta to z choinki się urwała. No i kapitanowie Dovco i Damis czemu mnie to nie dziwi... Przecież trenerów powinniśmy wybierać my użytkownicy a nie z dupy wybraliscie siebie tak samo dobrze mogę ja zostać trenerem i wystawię o wiele lepsza kadrę a przede wszystkim będzie to uczciwe wobec innych... Bo jestem pewien, że jest wielu lepszych graczy i zaraz ich wymienię...
Hmmm nie rozumiem tego całego szumu wokół tych powołań, każdy ma prawo dostać szansę a jestem tego samego zdania co Suchy , nie muszę grać w tym turnieju , nic na siłę , jeśli ma się to wiązać z całą wielką afera to dzięki za taką grę i zabawę , do tej pory wydawało mi się ze to przede wszystkim ZABAWA - GRA a spiny tutaj co chwilę się kręcą , smutne trochę ze lepsi gracze zamiast nam kibicować , wjezdzaja ze wzięliśmy się z dpy albo coś w tym stylu
-
@łukasz-wierzbowski to jest jednak gra i zabawa zabawa ale sa granice i sorry
Łukasz ale co do tej pory zagrałeś w OSM ŻE MASZ BYC W KADRZE Polski I BEZ OBRAZANIA SIE TYLKO rozmawiamy i dla mnie nie ma to znaczeni czy to kadra A czy B!!!
Jestes od 10 miesięcy w OSM i co kadra 'Polski B no bez jaj nie obrażąjac nikogo ,sa gracze którzy czekaja na nominacje od lat !!! -
Nie martw się , miejsce się zwolnilo bo ja już się wypisalem z tej ZABAWY , a dla mnie to już nie rozmowa tylko robienie jakiegoś cyrku na forum tylko dlatego ze wśród powołanych nie znalazł się Wasz znajomy z Husarii z całym szacunkiem dla Rusewicza , odstąpię miejsce jest wolne, nic na siłę i takiej gownoburzy robić nie będę o byle pierdy , jak wszyscy tutaj jestem Polakiem i tak samo walczylbym za naszego orzełka, dla mnie temat zakończony , strzała
-
@havsky said in World Sub Cup (Polska):
@cezarro
Nie przesadzaj, graczy z PE jest w kadrze tyle samo co np. z PW. Z PAM też tylko o jednego więcej. Każda z czołowych grup ma swojego reprezentanta. Jest to tylko "młodzieżowa" kadra wiec nie wystawią przecież graczy doświadczonych, lub tych którzy reprezentowali nasz kraj w WNT. Skoro to kadra młodzieżowa to organizatorzy chcą dać pograć graczom którzy nie mają szans póki co znaleźć się w podstawowej kadrze, by mogli zapoznać się z regułami turnieju i w przyszłości zagrać np. w WNT.Bez jaj połowa tych ludzi to nie wiem co reprezentuje ale narazie jak sama nazwa wskazuje niech grają w Akademi a nie w karze bo to jest duża róznica do kadry sa inni chętni i z większym potencjałem i stażem !!!
-
To moim zdaniem jest tak Dovco zarządza tymi talentami w akadami i tam wie jak ludzie graja i to jest tak kurcze tak, Łukasz super gra według niego i spoko będziesz w kadrze polski B ja na ciebie stawiam nie ważne grasz od 6 miesięcy w osm grasz u mnie w akademi ja jestem psełdo selekcjonerem i to ja wybieram Ciebie do kadry i ok a inni graja 5 lat wszyscy ich znamy stały równy poziom ale Dovco ich nie zna qwedłuf niego w jego oczach nie zasłuhuja na powołanie Panowie tak sie nie bedziemy bawic ,
Proponuję oficjalnie wybrac jak to miało miejsce w kadrze A z Łukaszem Kowalskim ,selekcjonerów kadry B raz i potem niech oni wybierają skład da kadry B , teraz to 2 osobu w całej społeczności same siebie mianowały na selekcjonerów i wybrały od tak kogo tam uważaja ze swoich grup i może jeszcze 2 -3 osoby z innych to kpiny sa !!! -
Zgadzam się tak samo wybralismy Łukasza jako przedstawiciela kadry A kadra B składa sie w 99% z kadrowiczów róznych polskich grup ,więc niech moderatorzy grup głosuja na selekcjonera kadry B po uprzednim skonsultowaniu sie we własnej grupie bo teraz to nie jest kadra B Polski OSM tylko osobisty wybór kolegi Dovco i Damisia ale kto ich wybrał tego juz nie wiemy !!!
-
@sniki26 said in World Sub Cup (Polska):
Zgadzam się rekadra b składa sie w 99% z kadrowiczów róznych ,więc niech moderatorzy grup głosuja na selekcjonera kadry B po uprzednim skonsultowaniu sie we własnej grupie bo teraz to nie jest kadra B Polski OSM tylko osobisty wybór kolegi Dovco i Damisia ale kto ich wybrał tego juz nie wiemy !!!
Sami siebie nawzajem .Głosowanie było tajne.Na "Sportowych Faktach"przeczytałem.
-
- Rozmawialiśmy z @Łukasz-Kowalski na temat Młodzieżowej Reprezentacji Polski.
- Co do gracza @Rusewicz byłem przekonany że grał na 100% w Reprezentacji Polski. Mój błąd. Sprawę z @Dovco_HandF wyjaśnimy.
- Każdy może nam proponować Reprezentantów Polski, jednak nigdy nie będzie 100% dla każdego dobra kadra.
- Nie każdy z tej kadry zagra, chcieliśmy docenić graczy.
- Jest to przykre, ja i @Dovco_HandF poświęcamy na to czas. Jednak jak zawsze lepiej krytykować ...
- Oceniacie graczy z którymi nie graliście? Nie rozumiem na jakiej podstawię ich oceniacie.
-
@łukasz-wierzbowski ale przecież to większe pretensje są do Damisia i Dovco_HandF bo to oni wybierali kadrę nie ty więc nie rozumiem twojej decyzji
-
Panowie to nie jest otwarty turniej gdzie każdy kto sie zgłosi zagra, to jest turniej tzw .zamknięty dla wybranych i nie mozna wybierac ludzi tylko bo ich znam, to jest niesprawiedliwe sa lepsi do tej kadry to raz a dwa dlaczego 2 osoby które same siebie wybrały na selekcjonerów tej kadry jak ja nazawaliamy młodzieżowej lub b maja decydowac kto tam zagra i kto dał wam dał takie prawo !! Kurcze to może ja z borynosem sobie wybierzemy ludzi i zagramy albo no Stefan z bubolem dlaczego własnie Wy kto was wybrał jako reprezentantów naszej polskiej społeczności osm i pod takimi barwami macie walczyc !!
-
@damiś27 skoro @Łukasz-Kowalski został wybrany na trenera kadry to i tu powinno wybrać się "selekcjonerow".tylko i wyłącznie.
Nie widzę innej możliwości.Kandydatów na trenerów narodowych można znaleźć poprzez głosowanie.dla mnie jest to prosta sprawa.następnie można powołać menago do grania bitew,najlepiej jeszcze z jakimś doświadczeniem bitewnym... -
@daroo933 @sniki26 @huzar-shakir
Każdy gracz, się czymś wyróżniał, inaczej w tej kadrze by się nie znalazł.
Nie mogę pisać ogólnikowo.
Pisaliśmy z @Łukasz-Kowalski na temat Młodzieżowej Reprezentacji Polski.
Macie pretensje jak zawsze. Ja zapytam czy ktoś z was się tym wcześniej zainteresował?
Najlepiej jest krytykować.....
Widzę że macie dużo czasu na wszystko. Turniej się za kilkanaście dni zaczyna.
Słucham jakich graczy jeszcze proponujesz?