Azalan menejer puanı
-
Juve maçı öncesi 3000 in üzerinde menejer puanım vardı. Juve ye yenildim menejer puanım 2400 e düştü. 1. Sıradaydım 2. Ye düştüm. Milan 2 den 1 e çıktı. Milan ın da menejer puanı 2000 den 3000 e çıktı. Menejer puanında azalma olur mu? Böyle bir şey doğal mı yoksa hata mı var. Teşekkürler
-
@gökhangalata evet normal menajer puanı ligdeki sıraya göre değişkenlik gösterir. hedefin altına inersen düşer, hedefine çıkarsan artar. ligde ne kadar kötü gidersen git hedefinin altına düşmezsen puanda azalma olmaz, öyle bi durumda sadece çok yavaş artar :thumbsup_tone1:
-
@fabiocapello58 hedef 5di. 1. Sıradaydım 3080 menejer puanım vardı. Maç kaybettim 1. Sıradan 2. Sıraya düştüm menejer puanım 700 puan düştü şimdi 2400 oldu. Milan 2. Sırada 2000 menejer puanı vardı liderliği alınca 3000 e çıktı. Hata var gibi geldi.
-
@gökhangalata liderlik el değiştirince de puanlar değişir
-
@fabiocapello58 said in Azalan menejer puanı:
@gökhangalata evet normal menajer puanı ligdeki sıraya göre değişkenlik gösterir. hedefin altına inersen düşer, hedefine çıkarsan artar. ligde ne kadar kötü gidersen git hedefinin altına düşmezsen puanda azalma olmaz, öyle bi durumda sadece çok yavaş artar :thumbsup_tone1: