OSM WC 2018 Edition
-
@damiś27 said in OSM WC 2018 Edition:
Ja myślę że w tym roku będzie wyższy próg punktowy niż rok temu.
Zgadzam się z twoją opinią. Trzeba na drugi rok planować ligi długie, powyżej 20 zespołów, aby kończyły się w dniu 16-20 grudnia, żeby na starcie posiadać te 7-10 tys punktów. Inaczej szalenie ciężko z tego co widać, to będzie zrobić te limity
-
Zauważyłem, że gracze, którzy nabili sporo punktów to zazwyczaj ligi 10-cio drużynowe grali.
-
Powodzenia Panowie tym którym się udało załapać do turnieju. u mnie o dużo za dużo zabrakło
-
A ja myślę że pierwsza się dostanie.
-
Sprawdziłem ile trzeba było zdobyć punktów w zeszłym roku. Pierwsza się dostała.
"Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017" 1.12.2016-31.05.2017
-
@mati-colchoner
W tym roku wydaje mi się, że próg będzie wyższy. -
Zmiana!
Hey yo! I bring some news about OSM WC 2018First of all... This time, i decide to reduce the places from 192 to 144 (12 leagues instead 16).
4 best from each league will go to second phase and 4 best of each semifinal will go the final round!I could give you a lot of reasons and explaining about why reduce it but i want to resume in two phrases:
I have a life and i'm not agree about check alone more than 500 accounts to find around 200 able users.
Less places = less problems and maybe more level!
Now please, don't continue posting your points (Thanks to those users that maintain the activity here with their post of course!) because i already have a provisional list and i will try to begin sending PMs during next two weeks. Before 22nd June i promise that i will have send it all!During this weekend i think i will update some OSM WC teams
PS: I won't send any PM during this weekend, don't be nervous!
-
@damiś27
Już mogłeś chociaż po polsku wrzucić -
@Byku-Duma-Warmii Jest mecz Reprezentacji Polski , wrzuciłem żeby jak najwięcej zainteresowanych zobaczyło
Jest to niestety dla wielu graczy zamknięcie ścieżki na MŚ, dla wielu otwarcie ścieżek w MŚ -
@stb411
Jestem dokładnie tego samego zdania. Zmniejszył liczbę graczy MŚ od tak, bo mu się nie chce za dużo czasu tracić by szukać 192 graczy, świetne wytłumaczenie -
To jest parodia. Nie pierwszy raz zmieniają zasady które wcześniej ustalili. A te tłumaczenie to już w ogóle moim zdaniem dyskwalifikuje go do organizowania czegokolwiek.
-
Zawsze można się zbuntować i olać MŚ.
-
Przecież już w listopadzie 2017 była informacja że liczba uczestników może zostać zmniejszona :
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/25583/osm-wc-2018-edition?page=1
-
Mnie dziwi że tym turniejem (zapewne dla wielu najważniejszym w OSM), zajmuje się tylko jedna osoba .
-
Dziś dostałem wiadomość od organizatora @Markez17.
Pierwszy dzień wysyłania zaproszeń i udział w OSM World CupPotwierdziłem już swój udział na OSM World Cup 2018 .
Wystarczyło mi punktów.
Czekam na kolejne dobre wiadomości i jestem ciekawy ilu nas będzie Reprezentować Polskę na OSM World Cup 2018