KAŞİF HATASI
-
Kaşifi +90 genç orta saha bulması için görevlendirdim token kullanarak hemen oyuncu getirdim ancak gelen oyuncular +80 di hata olmuştur dedim bir daha denedim yine aynısı oldu. 36 tokenim boş yere gitti. İade edilmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
İade olmaz. O aralıktaki oyuncular bitmiştir. 02:00 simülasyonunda muhtemelen kaşifin getirdiği oyunculardan biri yükseltilerek transfer listesine eklenir. Onu alırsın. 3 kez yaşadım bu durumu. Kaşif 90+ genç getirmedi coinler boşa gitti diyorsun sonra transfer listesine eklenmiş oluyor.
-
Bu olay sabah oldu kaşif süresi doldu. Madem oyuncu yok uyarı versin yok diye para verip token alıyoz bizede yazık kardeşim. bidaha token falan almam zaten.
-
@kapoyusuf bu durumu OSM yaptığı ankette yazdım. Coin harcayıp kaşif gönderince aradığımız oyuncu yoksa kriterlere uygun oyuncu kalmadı deyip hiç gitmesin coin de gitmesin. Kaşif etkinliği vardı 2 saate düşmüştü haturlarsan o zaman 20 kez gönderdim 20 sindede 90+ getirmedi. 70-85 arası hep. Sonra 02:00 simülasyonunda bana 80 e getirdiği bir oyuncuyu 99 yapıp transfer listesine ekledi onu aldım. Kaşif yollamasam ekleneceğini sanmıyorum.