Punkty Bussines Club
-
Witam, mam pytanie, wykonałem zadanie w pewnej grze, nie otrzymałem za to punktów, minęło ok 10h. Co mogę z tym zrobić?
PS. Z tej samej gry otrzymałem kiedyś punkty za inne zadanie i wszystko przebiegło sprawnie. -
@dontwardy
My nie gwarantujemy tego, że po wykonaniu jakiegoś zadania gdzieś na innej stronie dostaniesz za to monety. -
Chyba źle to przedstawiłem. Chodzi mi o to że wykonałem zadanie z bussines club, którym było rozbudowanie budynku na pewien poziom, w zamian za to miałem otrzymać punkty w OSM, niestety ich nie otrzymałem, dlatego chciałem się dowiedzieć co mogę z tym zrobić
-
@dontwardy
W takiej sytuacji cieżko jest coś pomóc, bo to nie zależne od nas. -
@dontwardy said in Punkty Bussines Club:
Chyba źle to przedstawiłem. Chodzi mi o to że wykonałem zadanie z bussines club, którym było rozbudowanie budynku na pewien poziom, w zamian za to miałem otrzymać punkty w OSM, niestety ich nie otrzymałem, dlatego chciałem się dowiedzieć co mogę z tym zrobić
Te monety z business club o których piszesz to zwykła ściema , nigdy ich nie dostaniesz . Też kiedyś dałem się na to nabrać ,myślałem że jak zainstaluję jakąś aplikację czy coś tam ( nie pamiętam dokładnie bo to już jakiś czas temu było ) to dostanę trochę monet w sumie za friko. Monet do dzisiaj nie zobaczyłem
-
Dokładnie na to my wpływu nie mamy, ale warto oglądać filmiki, które tam się pojawiają.
-
Wyjaśnione, więc do zamknięcia .