BAŞKAN HATASI
-
Merhaba adminler öncelikle teşekkür ederim ne zaman hatam olsa cevap veriyor ve düzeltmeye çalışıyorsunuz, ilgileniyorsunuz minnettarım. Benim hatam şu şekilde sadece 1 tane takımımdan örnek ss ler aldım ama tüm takımlarım da Başkan yorumlamalarına 1 hafta geriden geliyor. Puan sıralamasın da 1. olmama rağmen 18. sıra iyi değil 0 menajer puanın var tarzı. Lige yeni başladığından kaynaklanabilir felan diyebilirsininiz ancak 4 hafta ilerlemiş olan ligimde de 4. sırada olmama rağmen 8. sıra hakkında yorum yapıyor yani geriden geliyor. En kısa zaman da düzeltirsin umarım. Teşekkürler..
-
Sadece başkan geriden geliyor diğerleri iyi yorum yapıyor.
-
@büyüküstad42 bu sizi neden bu kadar düşündürdü ki o elemanların kulübe bi etkisi yok sadece konu mankenleri bırakın ne halleri varsa görsünler
-
Neden bilmiyorum ama benim çok önem verdiğim bir konu onları okumayı çok seviyorum. Osm'nin zevkli kısmı o arada sana kızacak veya övecek ki seni gazlıyacak. Düzeltilmesi gerekiyor bence.
-
İlgilenen yok nedense
-
@büyüküstad42 kardeşim biraz sabırlı ol.Adamlar uçmuyorlar.Biraz anlayış gösterip cevap yazmalarını bekle.Sonunda bu sorun düzelicek.
-
@büyüküstad42 Merhaba
Yönetim kurulu kısmı gazeteyle aynı anda güncellendiği için gazete güncellenene kadar eski bilgi gösterilir.