Liga europejska A
-
Cześć, utworzyłem lige europejską i nie mogę zmienić ustawień z publicznej na prywatną. Support prosze o pomoc Chciałem zagrać lige prywatną ze znajomymi, za która zapłaciłem a mam niestety publiczną, gdy chcę to zrobić to wyskakuje mi błąd
*Czy taka sytuacja zdarza się nie po raz pierwszy? Prosimy o opisanie błędu i podzielenie się z nami informacją za pośrednictwem forum Fora.
*Pozdrawiam
-
@kamil21_
Spróbuj zmienić ustawienia w narzędziach moderatora, choć nie jestem pewny czy tego, że liga ma być otwarta czy zamknięta nie ustawia się przed założeniem ligi. -
Gdy to robie wyskakuje mi wyżej opisany błąd
-
Przełączam w narzędziach i przekierowuje mnie to głównej strony Osm z błędem.
Błąd
Przepraszamy, wystąpił błąd! -
@kamil21_
Wydaje mi się, że ligi nie można zamknąć ani otworzyć w trakcie jej trwania. -
Chodzi mi jedynie o zmiany profilu publicznego na prywatny, wtedy występuje ten błąd, gdy chce to zrobić. Chciałem zagrać lige prywatną ze znajomymi, gdy ją utworzyłem to nie mogłem zmienić profilu ligi z publicznego na prywatny i wtedy występował ten błąd.
-
@kamil21_
Wiem o co chodzi, ale jak napisałem wyskakuje Ci błąd dlatego, że tego chyba nie można zrobić w trakcie trwania ligi. -
To dziwne, przed rozpoczęciem ligi nie miałem zapytania o prywatność.
-
@kamil21_
Wydaje mi się, że coś tam musiało być, bo sam ostatnio zakładałem ligę i miałem prywatną. -
@kamil21_ Nigdy nie ma zapytania o to czy liga ma być prywatna czy publiczna. Każda liga jest ustawiona w początkowej fazie jako publiczna. Jeżeli chcesz to zmienić na prywatną - musisz to zaznaczyć w narzędziach. Każda zmiana w narzędziach z ograniczeniem zgrupowań itd. automatycznie sprawi, że liga będzie prywatna. Ale jeśli nic nie zmieniałeś w narzędziach w trakcie jaj zakładania - siłą rzeczy stała się publiczna.
-
Wyjaśnione przez Jurka, więc zamykam .