EURO Nations Tournament 2018
-
@mihau1878 50 punktów przewagi to szalenie mało w takiej zaciętej bitwie, ale najważniejsze, że to rywale musza gonić wynik i mają większe nerwy niż my .
-
@dovco_handf jest 150 punktów przewagi, bo tak jak @Rusewicz zauważył karne punkty mają Belgowie, a nie Polacy
-
@rusewicz said in EURO Nations Tournament 2018:
nie powinno być -100 u Belgów?
@mihau1878 said in EURO Nations Tournament 2018:
@rusewicz powinno
a to luz wygrywamy
-
Wszystko jest okej, Belgowie mają odjęte punkty nie my, po prostu źle są wpisane kraje
Ale to co dziś mnie spotkało utwierdza mnie w przekonaniu, że coś nie tak jest z tym klubem, bo niby jak to wyjaśnić?
Czemu ta gra mnie tak nie lubi w tak ważnej bitwie? Czy to jest normalne? Resztę wstawię później, bo teraz to muszę po browarki podskoczyć ;D
-
@sniki26 said in EURO Nations Tournament 2018:
Czerwo i strzelił 2 bramki i to na wyjeździe szok️
Nieprzewidywalność wyników zaczyna być już naprawdę irytująca, szczególnie w meczach o stawkę.
-
@rusewicz
Co prawda to prawda. -
Dziś mega ważny aspekt - puchar:
-
-
Czerwona dla rywala w 72min przy stanie 1:2
czerwona dla rywala w 73min przy stanie 1:0
-
Silnik gry ewidentnie za Belgią.
-
Masakryczne zacięty bój .
-
-
@stefan-joptwojmać Belgia ma chyba - 100? Nie obraz się na mnie ale nie ma w Tobie wsparcia tak byśmy spokojnie wygrali to już chyba kolejna bitwa kiedy ci nie idzie kompletnie jaki jest powód kij wie... A szkoda. Brawo @mihau1878 ładnie ciśniesz
-
@daroo933 said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać Belgia ma chyba - 100? Nie obraz się na mnie ale nie ma w Tobie wsparcia tak byśmy spokojnie wygrali to już chyba kolejna bitwa kiedy ci nie idzie kompletnie jaki jest powód kij wie... A szkoda. Brawo @mihau1878 ładnie ciśniesz
Raz jest lepiej raz gorzej, każdy ma ciut gorszy okres. Prawdą jest, że ta bitwa jest kompletnie nieudana. Nigdy nie zdarzyło mi się bym nie wygrał żadnego meczu, a na to się zanosi. Zazwyczaj osiągam cel. Nie wiem czemu piszesz, że to kolejna bitwa nieudana w moim wykonaniu, gdzie z poprzednich jestem zadowolony. Z Włochami byłem nawet bardzo zadowolony, bo udami się się sporo punktów nazbierać. Widzisz cel 9 jest bardzo niewdzięczny. Ty grasz wyższymi celami, więc Tobie koledzy podbijają morale, a ja miałem ciężki początek zaczynając od oddania, potem zagrałem 4 mecze z rywalem 2 wyjazdy, puchar i mecz u siebie w których zdobyłem tylko 1 pkt u siebie i zrobiło się bardzo nieciekawie, bo morale miałem już pomarańczowe, a po tych meczach musiałem oddać kolegom i doszło do sytuacji gdzie grałem nawet czerwonymi morale. Wielokrotnie udało mi się wyjść z takich sytuacji jednak nie tym razem. Co mnie oczywiście nie tłumaczy.
Belgowie to świetna drużyna, a mój odpowiednik z drużyny rywali po nieudanym początku i gdy morale mu siadły dostał 2 mecze od swoich kolegów z wyższym celem.
Łatwo jest osądzać nie zagłębiając się w szczegóły, a Ty nawet nie cofnąłeś paru stron i od razu zarzuciłeś mi, że nie mamy żadnego wsparcia we mnie w tym turnieju pisząc "to już chyba kolejna bitwa kiedy ci nie idzie kompletnie"
-
@stefan-joptwojmać Nie chciałem cię urazić... Jeśli się tak poczułes to wybacz nie o to mi chodziło. Jasne każdy ma gorszy okres silnik tej gry potrafi zaskoczyć.. Trzymam za was kciuki i wierzę, że wygracie Powodzenia!
-
-
@mihau1878
Michał co klasa w tej bitwie